Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Aralık 2019 09:37

Fatih Terim Nagatomo yerine o yıldızı getiriyor

Nagatomo’dan beklediği verimi alamayan Galatasaray, Alman ekibi Leipzig forması giyen sol bek Marcelo Saracchi’yi gündemine aldı. Cim-Bom, 21 yaşındaki oyuncu 1.5 yıllığına kiralamak istiyor.

Fatih Terim Nagatomo yerine o yıldızı getiriyor
galatasaray,,nagatomo,

Galatasaray, Ocak transfer döneminde kadroda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanıyor. Nagatomo’dan beklediği verimi alamayan Cim-Bom, sol bek arayışlarına yöneldi. Sarı-Kırmızılılar, Alman ekibi Leipzig’in forması giyen Marcelo Saracchi’yi gündemine aldı. 21 yaşındaki oyuncuyu teknik ekibe öneren isim ise Fernando Muslera oldu. Uruguaylı fi le bekçisi, milli takımdan da arkadaşı olan Saracchi’nin G.Saray’a önemli katkı sağlayabileceği yönünde görüş bildirdi. Terim’in de onay vermesi sonrası 21 yaşındaki oyuncunun şartları araştırılmaya başlandı. Yönetim, genç futbolcuyu 1 buçuk sezonluğuna kiralamayı planlıyor. Sol bekte 18 yaşındaki Brezilyalı Candido’ya da sahip olan Leipzig, Saracchi’nin kiralanmasına sıcak bakabilir. 21 yaşındaki futbolcu, River Plate’teki başarılı performansı sonrası 2018 yılında 12 milyon euroya Leipzig’e transfer olmuştu.

Fatih Terim Nagatomo yerine o yıldızı getiriyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...