Tgrt Haber
04 Eylül 2019 16:35

Fatih Terim neden idmana katılmadı? Sebebi belli oldu

Galatasaray'da Süper Lig'in 3. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımda Fatih Terim iki gündür neden idmanlara çıkmadığı ortaya çıktı.

Fatih Terim neden idmana katılmadı? Sebebi belli oldu
terim,

Galatasaray Milli Takım'a verilen arada Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmana salonda core, denge ve aktivasyon çalışmasıyla başlandı.

Daha sonra kumda kuvvet çalışması ve ardından interval koşular gerçekleştirildi. Sarı-Kırmızı takımın yeni transferleri Radamel Falcao, Taylan Antalyalı ve Lemina takımla birlikte çalıştı. Falcao dün ki idmanda düz koşu yapmıştı. Bugün ise çift kale maçta tamamen takımla birlikteydi. Fatih Terim'in yokluğunda Levent Şahin takımın başında yer aldı. Fatih Terim kısa süre önce ameliyat olmuştu. Daha önce planlanan bir dinlenme programı nedeniyle iki gündür idmanda yer almadığı öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...