Tgrt Haber
25 Eylül 2021 07:27

Fatih Terim oyuncularına seslendi: Pes etmek yok

Ligde yaşadıkları düşüşün kendilerini asla karamsarlığa düşürmemesi gerektiğini söyleyen tecrübeli teknik adam "Bizi eskiler bilir, ne durumlardan gelip şampiyon olduk" dedi.

Fatih Terim oyuncularına seslendi: Pes etmek yok
Fatih Terim,galatasaray,

Son dört haftada 10 puan kaybederek zirvenin 6 puan gerisine düşen G.Saray'da eleştiri okları Teknik Direktör Fatih Terim'e çevrildi. Bir kere daha ocak ayını işaret eden Fatih Hoca, dünkü idmanda da oyuncularına gözdağı verdi. Ligin henüz başında olduklarını ve asla karamsarlığa düşmemeleri gerektiğini anlatan Terim "Benim karakterimde pes etmek yok. Aranızda eski olanlar beni ve bu takımın karakterini iyi bilir. Biz ne durumlardan, kapanmaz denilen farklardan gelip şampiyon olduk. Yine olmamamız için hiçbir sebep yok" ifadelerini kullandı.

İSTEMEYEN GİDER

Kötü görüntüyü hep beraber düzeltmek zorunda olduklarını söyleyen Fatih Hoca "Şunu açıkça gördük ki, üç günde bir maç temposuna bütün oyuncuların hazır olması gerekiyor. Bazılarınızın performansından memnun değilim. Şampiyonluğa inanan ve burada kalmak isteyenlerle devam ederiz. Ama bazılarınız isteksiz tavırlarıyla 'ben yokum' derse onunla da yolları ayırırız" diyerek aba altından sopa gösterdi. Kaptan Muslera da takım arkadaşları adına yaptığı konuşmada "Bundan sonra daha çok çalışıp bize yakışır sonuçlar alacağız" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...