Tgrt Haber
16 May 2021 10:09

Fatih Terim'den ayrılık sinyali

Şampiyonluğu kıl payı kaçırıp sezonu averajla Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim maç sonu yaptığı açıklamada ayrılık sinyalleri verdi.

Fatih Terim'den ayrılık sinyali
Fatih Terim,,galatasaray,,istifa,,ayrılık,

Süper Lig'in son haftasında sahasında ağırladığı Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, galibiyete rağmen şampiyonluğu ezeli rakibi Beşiktaş'a kaptırdı. Siyah beyazlılar Göztepe deplasmanında 2-1 kazanınca sarı kırmızılılar averajla rakibinin gerisinde kaldı ve sezonu ikinci sırada bitirdi.

"Bana yakışanı yapacağım"

Maç sonu kameraların karşısına geçen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sözleşmesinin ay sonunda biteceğini hatırlatıp, "Ben her seçim döneminde önce olduğu gibi gene bana yakışanı ve üzerime düşeni yapacağım. Bundan kimse şüphe etmesin. Üzülerek söylüyorum ki bu hafta sonu bile takımın hocası, gelecekte farklı alanda yardım edebilecek, yeşil sahada veya idari anlamda görev alabilecek, teknik anlamda faydalı olabilecek, kaptanı da dahil olmak üzere birçok oyuncusu serbest kalacak. Şu an görüştüğümüz oyuncuların tercihleri farklı olacak. Çok kritik bir süreçteyiz. Umarım herkes bunun farkındadır." ifadelerini kullandı.

"Sözümü tuttum, 2 senemi doldurdum"

En az 2 kez 5 yıllık sözleşme imzaladığını hatırladığını söyleyen Fatih Terim, "Meğer onlar 2 yıllıkmış. Biz de 2 yılımızı doldurduk, sözümüzü tuttuk. 31 Mayıs'ta sözleşmem bitiyor. Gereken neyse yapacağız" diye konuştu.

"Bizi Bırakma Hocam"

Fatih Terim'in ayrılık mesajı vermesi sonrası Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada örgütlendi. #BiziBırakmaHocam etiketiyle Fatih Terim'in yanında olduklarını belirten sarı kırmızılı taraftarlar, efsane hocalarına destek verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...