Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Eylül 2021 12:44

Fatih Terim: Telefon gelirse hemen ayrılırım

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Lazio karşılaşmasından sonra İtalyan medyasıyla sohbet toplantısı yaptı. "İtalya'da çalışır mısınız" sorusuna Terim, "Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmem var. Ama maceranın sonunda İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım" dedi.

Fatih Terim: Telefon gelirse hemen ayrılırım
fatih terim,galatasaray,,italya,

Galatasaray'ın Lazio'yu mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Fatih Terim, İtalyan basın mensuplarıyla bir araya geldi. İtalyan gazeteciyle eğlenceli anlar yaşayan Terim, verdiği cevaplarla dikkat çekti.

“İTALYA’YI ÇOK SEVİYORUM”

Fatih Terim dostu Jose Mourinho'yla ilgili gelen soruya, "İyi yolculuklar. Mourinho'ya selam söyleyin. Roma'da görüşürüz" diye cevap verdi.

Fatih Terim: Telefon gelirse hemen ayrılırım

İtalya'dan teklif gelirse nasıl bir karşılık vereceğiyle ilgili gelen soruya ise şöyle yanıt verdi: Serie A'yı hep takip ederim. İtalya'yı çok seviyorum. Bugün bile La Gazzetta Dello Sport'u okudum. Sarri benim dostum. Lazio iyi olacak. Şimdi Galatasaray ile 3 yıllık sözleşmem var. Adamlarımla beraber bir şeyler yapmak için uğraşıyorum. Bu maceranın sonunda İtalya'dan bir telefon gelirse hemen ayrılırım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...