Tgrt Haber
20 Ekim 2021 06:27

Fatih Terim’den forvetlere uyarı

Kaçan fırsatlar yüzünden maçları zora soktuklarını söyleyen Galatasaray’ın hocası oyuncularına, "İsabetli şut oranınız çok düşük. Bulduğunuzu değerlendirmelisiniz" dedi.

Fatih Terim’den forvetlere uyarı
galatasaray,,süper lig,,avrupa ligi,,fatih terim,

Galatasaray ligde oynadığı son üç maçından da galibiyetle ayrılıp tekrar yükselişe geçti. Ancak Rize maçında son dakika golüyle gelen üç puan ve Konya karşılaşmasının ikinci yarısındaki düşüş Fatih Terim'i harekete geçirdi. Tecrübeli teknik adam eksiği belirledi. Yakalanan net fırsatların gole oranını az bulan Terim, bu konuda oyuncularını uyardı. Konya karşısında ilk yarıda kaleyi bulan beş şuttan sadece birinin golle sonuçlandığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam bu konuyu oyuncularıyla paylaştı.

FIRSATLARI HARCAMAYIN!

Çok daha erken koparabilecekleri bir mücadelede, farkı açamadıkları için baskı yediklerini belirten Fatih Hoca "Önümüzde Lokomotiv Moskova ve Beşiktaş'a karşı çok zor iki 90 dakika var. Bizim için çok kritik maçlar. Her zaman bu kadar fırsat da bulamayız. Pozisyonu gole çevirme oranımızı yükseltmemiz şart. Daha soğukkanlı olup baskılı başlangıcımız da farkı açarsak oyun da istediğimiz gibi şekillenir. Bu konuda çok çalışmalısınız" diyerek forvet oyuncularına ciddi ikazlarda bulundu.

LOKOMOTİV MAÇI İÇİN RUSYA YOLCULUĞU

Galatasaray, Avrupa Ligi’ndeki üçüncü maçı için bugün Rusya'ya gidecek. Özel uçakla Moskova'ya uçacak olan sarıkırmızılılardaTerim18.00'debasın toplantısı düzenleyecek. Aslan 18.30'damaçınoynanacağıLokomotiv Stadı'ndaki son çalışmasını yapacak.

ISINMA PROGRAMI 3 DERECE TEDBİRİ

Moskova ile Türkiye arasında saat farkının olmaması Galatasaray için avantaj olsa da maçın başlama saatinde tahmin edilen hava sıcaklığı 3 derece. Sağlık ekibi 10 derecelik bir fark yaşayacak futbolcular için maç öncesi jel ve ısınma programı verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...