Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Mart 2015 15:16

Fatih Terim’den ‘Futbol Buluşmaları’ toplantısı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in gözetiminde “Futbol Buluşması” toplantısına Adana’da devam edildi.

Fatih Terim’den ‘Futbol Buluşmaları’ toplantısı
Fatih Terim, Futbol Buluşmaları

Terim, Sheraton Otel’de “Futbol Buluşması”nın ikinci gününde projelerinin detaylarını futbolun paydaşlarına aktardığı ve katılımcılarla görüş alışverişinde bulunarak yeni projeler üretilmesi ve çözüm önerileri geliştirilmesi yolunda atılacak yeni adımların startını verdiğini anlattı.
Toplantıya isim olarak davet edilen spor insanlarının görüş ve düşüncelerini alan Fatih Terim, tüm hedefinin Türk futbolunun gelişmesi noktasında futbolcu, antrenör, hakem, kulüp başkanları ve yönetici ve diğer görevlilerin ellerini taşın altına koymaları, öneri getirmeleri olduğunu söyledi.
Terim, bu kapsamda ilkini Adana’da başlattıkları “Futbol Buluşmaları”nı ülke genelinde profesyonel futbol takamı bulunan tüm kentlere, hatta olanaklar içinde 81 ile gitmeyi hedeflediklerini, bu çalışmanın çok yararlı geçtiğini, bunu rapor haline getirerek hem spor kamuoyuna hem de Futbol Federasyonu yöneticilerine sunacağını kaydetti.
Toplantıda konuşan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 400 çalışanla spora hizmet ettiklerini, farklı branşlarda tesis yönünden hayli zengin olduklarını, ancak daha çok kişinin futbolla tanışması için gerekli olan futbol sahaları yapacak Adana’da arazi bulmakta zorlandıklarını, belediye başkanları ve yerel yöneticiler, meclis üyelerinden bu konuda yardım istediğini anlattı.
HADİ, YEREL YÖNETİCİLERDEN SEMT SAHALARI İÇİN ARSA İSTEDİ
Hadi, hava koşullarının tüm branşlar için 12 ay spor yapmaya uygun bir coğrafyada bulunduklarını, milli takımlara farklı branşlarda sürekli sporcular kazandırdıklarını, ulusal ve uluslararası etkinlikleri yapacak deneyimli ekibe sahip olduklarını, Adanaspor ve Adana Demirspor ile tüm amatör spor kulüplerinin yararlanması için tesislere ışıklandırma yaparak 24 saat hizmete açtıklarını sözlerine ekledi.
Toplantıya, Futbol Direktörü Koordinatörleri Bülent Bayraktar ile Fatih İbradı’nın yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak, Merkez Hakem Kurulu (MHK)Üyesi ve Bölge Sorumlusu Kadir Tozlu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, Adana Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Futbol Federasyonu eğiticileri İbrahim Okuyan, Osman Öngen ve Hatay, Osmaniye, Mersin’den spor insanları katıldı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...