Tgrt Haber
17 Mart 2018 22:20

Fatih Terim'den Kadıköy açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den Kadıköy açıklaması!
galatasaray,fatih terim,kadıköy

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

 

Fatih Terim'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Kazanmak için çok uğraştık, olmadı"

"Top çizgiyi geçmeyince yapacak bir şey kalmaz. Keyifli bir maç oldu. Pozisyon oyununu iyi oynadık. Puan farkı, kaybedince olacak durum, rakibimizle puan farkını korumak falan bakınca beraberlik iyi duruyor gibi ama kazanmak için çok uğraştık, olmadı."

"Antrenmandaki 28 bin küsür seyirci bazı maçlarda bile yoktu"

"28 bin küsür seyirci antrenmanda, herhalde Galatasaray'ın sezon başındaki bazı maçlarında bile yoktu. Böyle bakınca dünya sıralamasında önemli bir şey. Bu bize olan sevgiyi, inancı gösteriyor. Bütün Galatasaraylılar bütün olmalı, bu işin içinden ancak böyle çıkarız. İçi dışı yok, çıkıyoruz, oynuyoruz ve kazanmak için de uğraşıyoruz. Ben takımıma inanıyorum, ben takımıma güveniyorum. İnşallah milli takım dönüşü içerideki maçla başlayıp, sonuna kadar istikrarla devam ederiz. Üstteyiz ama lider bitirmek önemli."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...