Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ağustos 2021 01:21

Fatih Terim’den Morutan'ın transferinde ilişkin açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rumen futbolcu Olimpiu Morutan'ın transferinde ufak tefek şeylerin kaldığını söyledi.

Fatih Terim’den Morutan'ın transferinde ilişkin açıklama
Fatih Terim,Morutan,transfer,

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray Süper Lig’in 2. Haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Hatayspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, “Galatasaray kararlıdır bu konuda. Genç, izlediğimiz, yetenekli oyuncuları transfer ediyoruz. Bu planımızdan vazgeçmiş değiliz. 8 Eylül’e kadar transfer devam ediyor. 10 Eylül’de TFF’ye liste vereceğiz. 14 yabancı maksimum. 2 Eylül’de UEFA listemizi vereceğiz. Bu iki tarih arasında bazı oyuncularımızla görüşüyoruz, bazı oyuncularımıza talep var. İnşallah sonlandıracağız. Yüksek gibi görülebilir bonservisler ama maaşların daha az olduğu prensiple devam ediyor. Başkanımız transferlerde kendisi ilgileniyor. Yöneticilerimizle berabere başkanımıza teşekkür ederim. Morutan’ı beğendiğimizi söylemiştik. Serüvene nasıl başladığımızı da biliyorsunuz. Haberlerini alıyorum. Biraz beklerseniz. Ufak tefek şeyler kaldı. Herhalde kulübüz geldiği zaman kulübümüz bekletmez. O ve kafamızda bazı planlar da var. Tam olduğu zaman sizlerle paylaşırız. Yetenekli bir genci daha kapmak istiyoruz. Küçük bir nüans var” ifadelerini kullandı

"OĞULCAN’IN OYNAMAMASINDAN ÜZÜNTÜ DUYUYORUM"

Çaykur Rizespor ile yaşanan olaylardan dolayı Oğulcan Çağlayan’ın oynayamamasının sorulması üzerine Terim, "Açıkçası ben açık yüreklilikle bu konular kendi aramızda halledebileceğimizi söylemiştim. Halletme noktasında iki tarafın profesyonelleri Florya’da müthiş bir çalışma yaptılar. Sonunda da oyuncular, rakamlar anlaşıldı. Ben de tüm samimiyetimle açıkladım. Ondan sonra TFF, Rizespor, Galatasaray arasında bazı konular gelişti. Ben bu konuların uzağında kalmak istiyorum. Başkanımız ve ikinci başkanımız hukuki tarafları anlattılar. Ben başka bir pencereden bakmak istiyorum. Burada çeşitli milli takımlarda hizmet etmiş Oğulcan var. Bizim faydalanamadığımız bir Oğulcan var. Onun da sıkıntılı olduğu bir ortam yaşıyoruz. İşin başka boyutları ben bu taraflarda olmasını istemiyorum. İki tarafın bir noktada buluşmasını istiyorum. Bakalım Zaman ne gösterecek. Oğulcan’ın oynamamasından üzüntü duyuyorum tabii ki" diye cevap verdi.

“OYUNCU BİZİM OYUNCUMUZ”

Brezilyalı futbolcu Marcao’ya verilen 8 maçlık ceza hakkında ise deneyimli teknik adam, "Orada bildiğim kadarıyla taban 5. daha evvel ona uygun ceza verdikleri 8 tahmin etmek zor değil. Marcao’nun hareketi yanlış olabilir. Mümkün olan en yüksek cezayı verdiler. Galatasaray olarak doğal olarak cezaya itiraz edecek değiliz ama oyuncu bizim oyuncumuz. Ona sahip çıkmak da bizim görevimiz. O da hatasını anladı. Az ceza beklemiyordum. Ben gittiğim zaman daha önceden yazıyorlar zaten. Kulübümüzün, kurullarla ilgili zaten benim de yıllardır söylediğim şeylerin aynı fikirde olduğu çok açık" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...