Tgrt Haber
09 Ekim 2014 17:40

Fatih Terim'den sert açıklamalar

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim EURO 2016 Elemeleri kapsamında Çek Cumhuriyeti ile oynanacak mücadele öncesinde düzenlediği basın toplantısında ateş püskürdü.

Fatih Terim'den sert açıklamalar
fatih terim, basın toplantısı,

Fatih Terim bugün gazetelerde yer alan Hakan Çalhanoğlu’nun babasının açıklaması ile ilgili “Ben bir hata yaptım evet özür diliyorum 21 yaşındaki bir çocuğa sahip çıktım. Bu bir hataymış özür diliyorum." dedi.
Terim ‘Ben Adana ve Mersin'deki maç kadrolarını açıklarken olayı bilmiyordum. Almanya'ya gittiğimizde olayı öğrendim. Ben 19 Kasım'dan bu yana Gökhan Töre'yi milli takıma almadım. Bakıyorum ki arkadaşlar sizde tuhaf bir hastalık var. Burada olmayanları tenzih ediyorum. 2008 Çek Cumhuriyeti maçından önce anneleri konuşturup benim oğlumu oynatmıyorsunuz diye konuşturdunuz. Şimdi de oyuncunun babasını konuşturdunuz. Bu ülkenin milli takımı" şeklinde konuştu. Fatih Terim şu anda Gökhan Töre diye biri kalmadığını, moralinin çok bozuk olduğunu söyledi. “Ben Hakan'a da Gökhan'a da, Ömer'e de sahip çıkarım. Hadi şimdi de konuşturun anneleri babaları”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...