Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ocak 2022 15:29

Fatih Terim'in istifası sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü! 'Burak Elmas İstifa'

Galatasaray'la Fatih Terim'in yollarını ayırmasının ardından sosyal medya ayağa kalktı. Galatasaray taraftarı Burak Elmas’ı istifaya davet etti. Tepkilerin çığ gibi büyüdüğü sosyal medyada “#BurakElmasİstifa” etiketiyle yarım saat içerisinde binlerce tweet atıldı.

Fatih Terim'in istifası sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü! 'Burak Elmas İstifa'
fatih terim,burak elmas

Biri UEFA Avrupa Kupası olmak üzere Galatasaray’a 16 kupa kazandıran Teknik Direktör Fatih Terim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile yaptığı görüşmenin ardından bugün itibariyle kulübünden ayrıldı.

TARAFTARLAR SABIRLA BEKLİYORDU

Sezon sonunda tamamı genç oyuncularla yeni bir projeye başlayan Terim, takımın art arda mağlubiyetler alması ve galibiyete hasret kalması nedeniyle tepki çekmişti. Ancak taraftarların büyük bir bölümü, Terim’in projesinin başarılı olacağını söyleyip sabır gösterilmesi gerektiğini savunuyordu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas da, Fatih Terim’le her halükarda yola devam edeceklerini söylemiş, genç kadroyla başlanan bu projenin başında Terim’in olduğunu vurgulamıştı. Ayrıca Elmas, başkanlık seçim sürecinde de tüm stratejisini Fatih Terim üzerinden yürütmüştü.

'BURAK ELMAS İSTİFA'

Bugün Terim’in Galatasaray’dan ayrılmasıyla birlikte taraftarların büyük bölümü “#BurakElmasİstifa” etiketine destek vererek sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yarım saat içerisinde binlerce Galatasaraylı, Burak Elmas’ı istifaya çağırdı.

'FATİH TERİM'LE GELEN, FATİH TERİM'LE GİDER'

Twitter'da TT olan Burak Elmas'ı istifaya çağıran Galatasaray taraftarları "Fatih Terim'le gelen Fatih Terim'le gider" yorumlarında bulundu.

İşte Elmas’a yönelik tepkilerden bazıları:

Fatih Terim'in istifası sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü! 'Burak Elmas İstifa'Fatih Terim'in istifası sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü! 'Burak Elmas İstifa'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...