Tgrt Haber
09 Haziran 2022 21:27 - Güncelleme : 09 Haziran 2022 21:51

Fatih Terim'e sürpriz teklif: Yeni adresi herkesi şaşırtacak

Burak Elmas tarafından olaylı bir şekilde Galatasaray ile yolları ayrılan Fatih Terim'in yeni adresi ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bir dönem adı İngiliz ekibi Everton ile anılan deneyimli teknik adama sürpriz bir kulüpten teklif geldiği öğrenildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Fatih Terim'e sürpriz teklif: Yeni adresi herkesi şaşırtacak
Fatih Terim,

Geçen sezon Galatasaray'ın başında UEFA Avrupa Ligi gruplarını namağlup bitiren ancak Süper Lig'de şampiyonluk yarışına erken havlu atan Fatih Terim, alınan başarısız sonuçlar ve başkan Burak Elmas ile yaşadığı anlaşmazlıklardan dolayı devre arasında takımdan gönderilmişti. Ayrıldıktan sonra inzivaya çekilen ve Galatasaray'a dönebileceği konuşulan Terim'in yeni durağının neresi olacağı merak edilirken, deneyimli hocaya yurt dışından sürpriz bir teklif geldi.

EVERTON DA İLGİLENMİŞTİ

2022 yılının başlarında kötü gidişatın ardından Rafael Benitez ile yollarını ayıran Everton'ın teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getirmek istediğini yazmıştı. Ancak İngiliz ekibi, takımın başına Frank Lampard'ı getirmişti.

SÜRPRİZ TEKLİF

Suudi Arabistan basınının haberine göre; Al Nassr kulübünün takımın başına Fatih Terim'i getirmek istediği ve tecrübeli hocayla temas kurmaya çalıştığı ifade edildi. Tecrübeli teknik direktör için daha önce de Arap yarım adasından teklifler olduğu öne sürülmüş, lâkin resmî bir gelişme olmamıştı.

Al Nassr kulübünün kadrosunda bir dönem Beşiktaş forması giyen Talisca ve Aboubakar da bulunuyor.

BAŞKANLIK SEÇİMİNİ BEKLİYOR

Fatih Terim'in Galatasaray'ın 11 Haziran'daki başkanlık seçimini beklediği kulislerde konuşulmaya başlandı. Dursun Özbek'ten olası bir teklif gelmesi durumunda bu teklifi değerlendirecek olan Fatih Terim, bu anlaşma durumuna göre kararını vermeyi düşündüğü öne sürüldü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Abdullah10 Haziran 2022 10:44

UEFA şampiyonu yaparken yere göğe sığdırma 4yıl arka arkaya şampiyon yaparken yere göğe sığdırma daha nice Şam,kupa Şam. yaşatsın bir yıl aşı tutmayınca yerden yere vur vefa ist,da semt adı olarak kalmamalı,o yere vurduğunuz olmasa bunları yaşayabilirmiydik eeeh belki, Abdurrahim bile sırt çevirmiş akıl yoksulu.

Murat 9 Haziran 2022 22:40

Git birazda premier ligi karıştır

Sonraki Haber Yükleniyor...