Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2016 16:06

Fatih Terim'in yeni takımını açıkladı

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu: 'Fatih Terim ile Dursun Özbek kesin olarak anlaştı'

Fatih Terim'in yeni takımını açıkladı
fatih terim,yeni takım,anlaşma,

Galatasaray Kulübü Kongre Üyesi Ali Fatinoğlu kesin bir ifade kullanarak Fatih Terim ile Dursun Özbek'in anlaştıklarını söyledi.
Fatinoğlu, Akhisar'ın golcüsü Rodallega'nın sözleşmesinde 2 milyon Euro'yu kendisinin yatırması durumunda serbest kalabileceği maddesi bulunduğunu da aktardı.
"FATİH TERİM TÜM CAMİAYI HEYECANLANDIRIR, AYAĞA KALDIRIR"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim konusunda DHA'ya önemli bilgiler veren Fatinoğlu, Fatih Terim'in kesin olarak Galatasaray'da görev yapacağını söyledi. Milli takımda sıkıntılı bir dönem geçiren Terim'i Başkan Dursun Özbek'in bir kez daha aradığını ve Galatasaray'a davet ettiğini ifade eden Ali Fatinoğlu kesin bir ifade kullanarak Fatih Terim ile Dursun Özbek'in anlaştıklarını ve Terim'in yeni sezonda bir kez daha Galatasaray'a geleceğini söyledi.

RODALLEGA GERÇEĞİ...

Fatinoğlu, Akhisar'ın golcüsü Rodallega'nın sözleşmesinde 2 milyon Euro'yu kendisinin yatırması durumunda serbest kalabileceği maddesi bulunduğunu da aktardı. Akhisar'ın Başkanı Hüseyin Eryüksel Galatasaray ile Rodallega için kesinlikle görüşmediklerini ve ortada yapılan bir anlaşma bulunmadığını dün DHA'ya söylerken, Fatinoğlu da bugün aynı bilgileri aktardı. Ayrıca Rodallega'nın 2 milyon euro getirmesi durumunda istediği takıma gidebileceği bilgisini veren Fatinoğlu, Akhisar Yönetimi'nin bu oyuncudan memnun olduğunu ve yeni sezonda Avrupa'ya gidebilmek için Rodallega'yı kaybetmek istemedikleri vurgulandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...