Tgrt Haber
09 Aralık 2014 18:24

Federasyon maaşlar yatmayınca puan düşürdü

İtalya Futbol Federasyonu, maaş ve vergi ödemelerini zamanında yapmadığı gerekçesiyle Parma'nın 1 puanının silindiğini açıkladı.

Federasyon maaşlar yatmayınca puan düşürdü

Federasyondan yapılan açıklamada, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A)  ekiplerinden Parma'nın, futbolcuların kasım ve aralık aylarına ait maaşlarını ve  vergi ödemelerini zamanında yapmadığı için 1 puanının silindiği ve 5 bin euro para cezası verildiği belirtildi. Kulüp Kaşkanı Tommaso Ghirardi ile  yöneticilerden Pietro Leonardi'nin de 2 ay men ve beşer bin euro para cezasına  çarptırıldığı bildirildi. Serie A'da sezona kötü bir başlangıç yapan ve 14 maçta, 2 galibiyet,  12 mağlubiyet alarak 6 puanla ligin son sırasında yer alan Parma'nın puanı böylece 5'e düşmüş oldu. Parma, ligde geçen sezonu 6. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligine  gitmeye hak kazanmış ancak finansal problemler nedeniyle gerekli lisansı  alamayarak yerini 7. sıradaki Torino'ya bırakmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...