Tgrt Haber
02 Ağustos 2022 11:10 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 11:18

Felipe Jonatan'dan Fenerbahçe itirafı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da hız kazandı. UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Fenerbahçe'nin listesinde olduğu iddia edilen Felipe Jonatan itirafta bulundu.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Felipe Jonatan'ın güncel piyasa değeri 3 milyon Euro...
Fenerbahçe,Felipe Jonatan
Felipe Jonatan'ın güncel piyasa değeri 3 milyon Euro...

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenen sarı-lacivertli takım, Avrupa Ligi'nde yola devam edecek. Kanarya 3. ön eleme turunda Slovacko ile eşleşti ve 4 Ağustos Perşembe günü Çekya temsilcisini ağırlayacak. Rakibiyle 11 Ağustos'ta rövanş maçına çıkacak sarı-lacivertliler, 8 Ağustos'ta ise ligde Ümraniyespor'la karşılaşacak.

8 günde 3 karşılaşmaya çıkacak F.Bahçe, transfer çalışmalarına da hız verdi. Bu doğrultuda sarı-lacivertliler son olarak Ezgjan Alioski'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını duyurdu. Sarı-lacivertlilerde gündem yoğunken bir futbolcudan çarpıcı itiraf geldi.

''TEKLİF ALDIM''

Brezilya 1. Lig ekiplerinden Santos'ta kariyerini sürdüren Felipe Jonatan, devre arasında Fenerbahçe'den teklif aldığını açıkladı.

"YENİ BİR FIRSAT ORYATA ÇIKTI"

A Spor'un Brezilya basınından derlediği habere göre Jonatan, "Yılın başlarında Fenerbahçe'den bir teklif geldi. Şimdi müzakereler için yeni bir fırsat ortaya çıktı.

"GÖRÜŞME YAPIYORLAR"

Umarım mümkün olan iyi şekilde sonuçlanır. Kulübe ise henüz herhangi bir resmi teklif yapılmadı. Şu anda temsilcim ile kulüpten sorumlu kişiler, resmi teklif gelmesi durumuna göre görüşme yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

FELIPE JONATAN KİMDİR?

Felipe Jonatan, 15 Şubat 1998 tarihinde Brezilya'nın Fortaleza kentinde dünyaya geldi. Futbola Ceara SC kulübünde başladı. Buradaki performansıyla 2019'da Santos'a 1.4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Brezilya ekibiyle 2025'e kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro... Sambacı, sol bek bölgesinin yanı sıra önlibero ve orta sahanın sol tarafında da oynayabiliyor.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...