Tgrt Haber
17 Ocak 2015 21:30

Felipe Melo, 'Eleştiriler umrumda değil'

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, saha içerisindeki davranışlarıyla ilgili gelen eleştirilere kulak asmadığını söyledi.

Felipe Melo, 'Eleştiriler umrumda değil'
melo, galatasaray, felipe melo,

Felipe Melo, Galatasaray'ın devre arası kamp yaptığı Alanya'da düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Melo, saha içerisindeki davranışlarıyla ilgili bazen eleştirildiği yönündeki soruya şu yanıtı verdi: "Herkes çok konuşuyor. Ben ise eleştirilere hiç kulak asmam. Umrumda olmaz. Çünkü benim değer verdiğim tek şey Galatasaray. Ben paramı Galatasaray'dan kazanıyorum. Ailemi geçindiriyorum. Kariyerim boyunca çok yerde çalıştım. Benim için burada en önemlisi Galatasaray. Eleştirilere de kulak asmam." Galatasaray'da birçok teknik direktörle çalıştığı ve bunlardan hangisiyle çalışmayı daha çok sevdiği sorusuna Melo, "Prandelli ile bir şey kazanamamıştık ama Mancini ve İmparator ile kazanmıştık. Bu yüzden onlarla çok mutluydum. Şimdi de yeni teknik hocamızla umarım kazanırız. Hamza Hamzaoğlu ile takımda mantalite ve davranışsal olarak bazı şeyler değişti. Daha çok koşmamız ve daha çok savaşmamız gerekiyor" yanıtını verdi.

Kadıköy'de uzun süredir galip gelemedikleri konusunda düşüncesi sorulan Melo, "Şampiyonluğu biz orada aldık. Bu üç puandan daha fazla bir şey. Bunu anlamamız gerekiyor. Biz orada zafer kazandık ve şampiyon olduk. Orada oynamak tabii ki zor" diye konuştu.

"Beşiktaş derbilerine daha farklı motive mi oluyorsunuz? Yine gol attınız" sorusu yöneltilen Melo, derbinin bir motivasyonu olmadığını aktarırken, "Herkes nasıl oynadığımı biliyor. Her maçta varımı yoğumu ortaya koyuyorum. Kazanmak için her şeyi yaparım ve herkes beni öyle tanıyor. Tanrıya şükür olsun ki derbide de gol attım" dedi.

Yabancı oyunsu sayısı konusunda alınan yeni kararın herkes için artı bir motive olabileceğini vurgulayan Felipe Melo, bunun Türk Milli Takımı için de güzel olacağını söyledi. Melo, "Rekabet artacağı için Türk futbolcuları daha fazla konsantre olarak daha çok antrenman yapacaktır. Uzun yıllardır burada olduğumuz için Türkiye Milli Takımı kalbimize girdi. Biz de ilerlemesini isteriz" diye konuştu.

Melo, bir gazetecinin Mehmet Aurello'yu örnek vererek "Brezilya Milli Takımı'nda forma giymeseydiniz, Türk Milli Takımı'nda forma giymek ister miydiniz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Brezilya'da altyapıda oynarken antrenörüm İspanya Milli Takımı'nda oynamak için bana şans vermişti ancak kabul etmemiştim. Çocukluğumdan beri Brezilya'da oynamak istemiştim. Oynayacağınız yerin her zaman yüreğinizi ortaya koyacağınız bir milli takım olması gerekiyor. Eğer Brezilya'da milli takıma seçilmeseydim ve bugünlere gelseydim kesinlikle Türkiye'de oynamak isterdim çünkü buraya aşık oldum. Türkiye için yüreğimi ortaya koyardım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...