Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2016 18:11

Fenerbahçe 2-1 kazandı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında ağırladığı Gençlerbirliği'ni Van Persie'nin golleriyle 2-1 mağlup etti ve sezonu ikinci olarak tamamlamayı garantiledi.

Fenerbahçe 2-1 kazandı
Fenerbahçe,Gençlerbirliği,Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı,canlı,

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Kadıköy’de Fenerbahçe ve Gençlerbirliği kozlarını paylaştı. Mücadele sarı-lacivertli ekibin 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller 38 ve 75’te Robin van Persie’nin ayağından geldi. Konuk ekibin sayısını 61’de Serdar kaydetti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 73 yaptı ve şampiyon Beşiktaş’ın 6 puan gerisinde 2. sıradaki yerini korudu. Gençlerbirliği, 42 puanla 10. sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Pereira’nın öğrencileri, deplasmanda Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Gençlerbirliği ise, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Eskişehirspor’u konuk edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...