Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 22:31

Fenerbahçe 3 golle kazandı

Fenerbahçe yeni sezon öncesinde yaptığı çalışmalar kapsamında 5. hazırlık maçında Greuther Fürth'ü 3-2 mağlup etti.

Fenerbahçe 3 golle kazandı
Fenerbahçe,Hazırlık maçı,,Vitor Pereira

Yeni sezon çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, beşinci hazırlık maçında Alman ekiplerinden Greuther Fürth'ü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırladı. Maça Altay, Tisserand, Szalai, Novak, Osayi, Zajc, Gustavo, Ferdi, Mesut, Pelkas, Serdar Dursun 11'i ile çıkan Fenerbahçe, mücadeleye hızlı başladı. Vitor Pereira yönetimindeki Fenerbahçe, daha önce oynadığı 4 hazırlık maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Romanya ekibi Csikszereda'yı 2-0'la geçen sarı lacivertliler, Kasımpaşa'yı 4-1, Gençlerbirliği'ni ise 4-0 mağlup etti. Fenerbahçe, Hollanda Birinci Futbol Ligi ekibi PEC Zwolle ile oynadığı karşılaşmadan ise 2-2'lik beraberlikle ayrılmıştı.

HAZIRLIK MAÇINDA KARŞILIKLI GOLLER

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında son olarak Hollanda ekibi PEC Zwolle ile karşılaşan ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan sarı-lacivertli ekip, Greuther Fürth'ü 3-2 mağlup etti. Fenerbahçe, Zajc'ın 4. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. 7. dakikada kalecinin hatasını afetmeyen Serdar Dursun, farkı ikiye çıkardı: 2-0. 30. dakikada Mesut asistini gole çeviren Serdar Dursun, skoru 3-0 yaptı. Alman ekibi Fürth, 34. dakika Barry'nin attığı golle farkı ikiye indirdi: 3-1. Greuther Fürth, 76'da Leweling'in attığı golle farkı bire indirdi: 3-2.

Fenerbahçe 3 golle kazandı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...