Tgrt Haber
04 Mart 2016 16:38

Fenerbahçe antrenmanında 3 eksik

Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fenerbahçe antrenmanında 3 eksik
fenerbahçe, antrenman,

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Amed Sportif Faaliyetler'i 3-1 yenerek, yarı finale yükselen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6 Mart Pazar günü Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira  yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dünkü maçta görev alan  oyuncuların yenilenme çalışması yaptığı belirtildi. Diğer oyuncuların ise ısınma  ve çabukluk çalışmalarının ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması uyguladığı  kaydedildi.
 
Pas organizasyonlarının ardından antrenmanın dar alanda yapılan çift  kale maçla tamamlandığı ifade edildi. Beşiktaş'la oynadığı maçta özel  bandaj ve iğne tedavisiyle sahaya çıkan Mehmet Topal ve Gökhan Gönül ile  sakatlığı devam eden Lazar Markovic'in, takımdan ayrı özel program dahilinde  çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Sarı-lacivertliler, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın  yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...