Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Kasım 2021 11:31

Fenerbahçe Antwerp maçı ne zaman? UEFA Fenerbahçe Antwep maçı muhtemel 11’ler

UEFA Avrupa Ligi heyecanı devam ediyor. UEFA Fenerbahçe Antwerp maçı için geri sayım başladı. Peki UEFA Fenerbahçe Antwerp maçı ne zaman? UEFA Avrupa Ligi Antwerp Fenerbahçe muhtemel 11’ler belli oldu mu? UEFA Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe Antwerp maçı ne zaman? UEFA Fenerbahçe Antwep maçı muhtemel 11’ler
fenerbahçe,,UEFA,,UEFA Avrupa Ligi,,futbol,,maç,

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D grubunda yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi 4.haftasında Belçika takımı Antwerp ile kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe Antwerp maçı ile sarı lacivertliler UEFA Avrupa Ligi devam mı tamam mı belli olacak. UEFA Avrupa Ligi puanı 2 olan Fenerbahçe grupta sonra sırada bulunan Antwerp ile karşı karşıya geliyor. İşte tüm detaylar..

UEFA FENERBAHÇE ANTWERP MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Fenerbahçe Antwerp maçı için nefesler tutuldu. Fenerbahçe deplasmanda oynayacağı dev maç için hazırlıklarına devam ediyor. Vitor Pereira yönetimindeki takım ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle antrenman yapmaya başladı.UEFA Fenerbahçe Royal Antwerp maçı 4 Kasım Perşembe saat 23.00’de yapılacak. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi D grubu 4.maçında puan kazanarak moral bulmak istiyor.

UEFA FENERBAHÇE ANTWERP MAÇI MUHTEMEL 11’LER KİM?

Fenerbahçe Antwerp maçı için geri sayım tamamlandı. 21 Ekim günü Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda yapılan Fenerbahçe Antwerp maçı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi serüvenine devam etmek için Anterp maçı kazananı olmak istiyor. Sarı lacivertli ekip sahada etkili bir performans sergilemek isterken Fenerbahçe muhtemel 11’leri merak konusunu oldu. Teknik direktör Vitor Pereira Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor ile oynanan müsabakaya ilk 11'de başlayan futbolcuların yorulmadan antrenman gerçekleştirdiklerini ve aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını açıkladı. Süper Lig Fenerbahçe Trabzonspor maçı sırasında kırmızı kart cezası gören Kim Min Jae Fenerbahçe Antwerp maçında forma giyecek. Süper Lig’in 11. haftasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe bir pozisyon sonrası sakatlanan oyuncusu Enner Valencia'yı sedye ile oyun dışına almıştı. Bu nedenle Valencia'nın UEFA Fenerbahçe karşılaşmasında sahay çıkması beklenmiyor. İşte UEFA Fenerbahçe Antwerp maçı muhtemel 11’ler:

UEFA Fenerbahçe muhtemel 11’ler:

  • Berke Özer
  • Tisserand,
  • Kim Min Jae,
  • Attila Szalai
  • Osayi Samuel,
  • Sosa,
  • Mert Hakan Yandaş,
  • Ferdi Kadıoğlu
  • Rossi,
  • İrfan Can,
  • Berisha.

Fenerbahçe Antwerp maçı ne zaman? UEFA Fenerbahçe Antwep maçı muhtemel 11’ler

UEFA FENERBAHÇE ROYAL ANTWERP MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi ‘tamam mı devam mı’ maçına çıkan Fenerbahçe Belçikalı rakibi Antwerp karşısında galibiyet görmek istiyor. Fenerbahçe Antwerp maçı için ekran başında olmak isteyen taraftarlar kritik karşılaşmanın kanal bilgisi hakkında araştırma yapıyor. 4 Kasım Perşembe saat 23.00’da gerçekleşecek UEFA Fenerbahçe Antwerp maçı EXXEN platformundan canlı ve şifreli olarak yayınlanacak. UEFA karşılaşmalarını şifresiz takip etmek isteyenler için sevindiren haber CBC Sport kanalından geldi. Fenerbahçe Royal Antwerp maçı CBC Sport kanalından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

UEFA FENERBAHÇE MAÇI CBC SPORT KANALINDAN NASIL İZLENİR?

Fenerbahçe Royal Antwerp maçı CBC Sport kanalından şifresiz ve canlı olarak takip edilebilecek. Bu haberin üzerine taraftarlar ‘’CBC Sport kanal ayarları nasıl yapılır?’’ sorularının cevabını merak etmeye başladı. CBC Sport UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarını şifresiz ve canlı olarak yayınlıyor. CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapıyor. Uydunuzu AzerSpace 46° ayarladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 27500

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...