Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2015 09:52

Fenerbahçe Asbaşkanı çarpıcı açıklamalar yaptı

Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Asbaşkanı  çarpıcı açıklamalar yaptı
fenerbahçe,asbaşkan,derbi,

Türk futbolunun yapmacık hareketlere değil, gerçek saygı ve samimi davranışlara ihtiyacı var.
- Konuşulması gereken kişi, “Kadıköy’e gitmeyi güvenli bulmuyorum” diyen Yasaman değil, Yarsuvat’tır.
DEV derbi öncesi Fenerbahçe Asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre, ezeli rakipleri Galatasaray’ı, Kadıköy’de en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Aytöre, son günlerin önemli gündem maddesi olan şampiyon olan takımın, rakibi tarafından alkışlanması konusunda çarpıcı açılamalar yaparken, şunları söyledi:
- Galatasaray’ı alkışlamayız ama küfür de ettirmeyiz. Türk sporunda bu tarz yapmacık hareketlere ihtiyaç yok. Türk futbolunun gerçek saygıya, samimi davranışlara ihtiyacı var.  Saygının alkıştan daha önemli olduğunu düşünüyorum.
TAHKİM KURULUNA GİTMEYECEĞİZ
- Başkanımız Aziz Yıldırım 60 gün ceza aldı. Ceza almayı gerektirecek hiçbir davranış sergilemedi. Tahkim Kurulu’na başvurmayacağız. Zira ifade özgürlüğünü ve savunma hakkını hiçe sayan kişi ve kurumlardan hiçbir talebimiz olamaz.
- Türk futbolu ve bizim açımızdan konuşulması gereken isim “Kadıköy’e gitmeyi güvenli bulmuyorum” diyen G.Saray yöneticisi Hamdi Yasaman değil centilmen kişiliği ile Başkanları Duygun Yarsuvat’tır.
DERBİYE, 1850 POLİS 1050 ÖZEL GÜVENLİKÇi
Pazar akşamı Kadıköy’de kuş uçmayacak. Rakip taraftarın gitmeyeceği Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Fenerbahçe-Galatasaray maçında 1050 özel güvenlik, 1850 de polis olmak üzere toplam 2 bin 900 güvenlik personeli görev yapacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...