Tgrt Haber
09 Mart 2016 10:51

Fenerbahçe avantaj peşinde

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın Portekiz'in Braga takımıyla karşılaşacak. Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Braga maçını, Fransız hakem Clement Turpin yönetecek.

Fenerbahçe avantaj peşinde
fenerbahçe,fenenerbahçe maçı,braga,uefa avrupa ligi,

Kadıköy'deki mücadelede rakibini yenerek avantaj sağlamak isteyen sarı-lacivertliler, Avrupa'daki 7 maçlık yenilmezliğini de sürdürmeyi hedefliyor.Fenerbahçe, Braga karşısında bu sezon Avrupa'daki 13. sınavını verecek. Sarı-lacivertliler bu sezon Avrupa'da 12 maçta, beşer galibiyet ve beraberlikle 2 yenilgi aldı.
İki takım arasında rövanş maçı ise 17 Mart Perşembe günü Portekiz'de oynanacak.
Gökhan Gönül belirsizliğiFenerbahçe'de sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün durumu belirsizliğini koruyor.
Kasımpaşa ile oynanan maçta kaburgası kırılan, buna rağmen sonraki maçlarda takımını yalnız bırakmayan tecrübeli futbolcunun durumu, maç saatinde belli olacak.Öte yandan, sakatlığı bulunan Lazar Markovic yarın forma giyemeyecek. 
Muhtemel ilk 11
Fenerbahçe'nin Braga karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:
Fabiano Ribeiro, Şener Özbayraklı, Bruno Alves, Simon Kjaer, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Volkan Şen, Luis Nani, Robin van Persie.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...