Tgrt Haber
21 Temmuz 2015 06:26

'Fenerbahçe bana amcamın emaneti'

Şehit olan amcasının mezarına kuru boya ile çizdiği F.Bahçe ambleminin ve Robin van Persie yazılı kağıdı bırakan 8 yaşındaki Gülsüm Naz'ın hayalleri gerçek oluyor.

'Fenerbahçe bana amcamın emaneti'
fenerbahçe, van persie, taner yıldız,

Bazı aşklar vardır, karşılıksız ölesiye... Bir insana, bir hayvana ya da tuttuğunuz bir takıma... İşte 8 yaşındaki Gülsüm Naz’ın Fenerbahçe aşkı da böyle bir şey.. 2007 yılında amcası Piyade Uzman Onbaşı Bekir Çakır mayın patlaması sonucu şehit olduğunda o sadece 6 günlük bir bebekti. Fenerbahçeli olan amcasını göremedi belki ama hem onun hem de Fenerbahçe sevgisini kalbinde taşıyor.Fenerbahçe’yi çok sevdiğini söyleyen ve amcasının Sarı-Lacivertli formasını üstünden çıkarmayan minik Gülsüm, “Amcamı hiç görmedim ama Fenerbahçe bana amcamın emaneti. Anne ve babama hep üzerinde Fenerbahçe yazı veya amblemli giysiler aldırıyorum. En çok Kuyt’u seviyordum. O başka takıma gidince, haberlerden gördüğüm Robin Van Persie’ninin adını nota yazdım. En büyük hayalim; İstanbul’da Fenerbahçe’nin bir maçını izlemek” ifadelerini kullandı.

YÖNETİCİLERDEN MAÇ DAVETİ ALDI
Fenerbahçeli yöneticilerin kendisine ulaştığını söyleyen Gülsüm, “İstanbul’da veya Kayseri’de Kayseri-F.Bahçe maçı için davetiye önerdiler. Ben de Şükrü Saraçoğlu stadında bir maçı izlemek, Van Persie ile tanışmak istediğimi söyledim. Kabul ettiler. Şimdi sabırsızlıkla beni çağıracakları günü bekliyorum” diye konuştu.

BAKAN YILDIZ'I DUYGULANDIRMIŞTI
Kayseri Garnizon Şehitliği’ni ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bakan Yıldız, Bekir Çakır’ın mezarındaki kuru boya ile çizilen Fenerbahçe amblemi ve Robin Van Persie’nin adının yazdığı not ilgisini çekmişti. Duygulanan Yıldız bunu kimin yaptığını sormuştu. Yapılan araştırmalar sonucunda bu kişinin 8 yaşındaki Gülsüm Naz olduğu ortaya çıktı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...