Tgrt Haber
10 Ocak 2022 16:27

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un PCR testi negatif çıktı

İkinci kez koronavirüse yakalanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un son yapılan PCR testinde sonucu açıklandı. Test sonucu negatif çıkan Ali Koç’un yoğun mesaiye başlayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un PCR testi negatif çıktı
Omicron,Fenerbahçe,koronavirüs,Ali Koç

Koronavirüs ve varyantı Omicron Ocak ayında Süper Lig’de deprem etkisi yaptı. Birçok futbolcu ve teknik ekibin testi pozitif çıkarken geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un testi pozitif olarak açıklanmıştı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, korona virüse ikinci kez yakalanmıştı. Son yapılan PCR testinde Başkan Koç'un testi negatif çıkarken, bugün oynanan Fenerbahçe U19 - Adana Demirspor U19 mücadelesini Dereağzı Tesisleri'nde takip etti.

YOĞUN MESAİ

Karantinadan çıkan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ana gündem maddesi teknik direktör olacak. Koç, sezonun ikinci yarısına hocasız başlayan sarı-lacivertlilerin gündeminde bulunan Joachim Löw ve Slaven Bilic'le bu hafta tekrar görüşecek. En geç hafta sonuna kadar teknik direktör sorununu çözmeyi kafasına koyan başkanın, bu iki isimden birini ikna etmesi bekleniyor.

SOSA GİDİCİ, 3’Ü KALICI

Fenerbahçe bu hafta yeni teknik direktörünü belirleyip sözleşme imzalatmasının yanı sıra bazı futbolcularıyla da nikâh tazeleyecek. Sarı-lacivertlilerde sezon sonun sözleşmeleri sona erecek olan ve daha önce anlaşmaya varılan Ferdi Kadıoğlu, Berke Özer ve Serdar Aziz'e de imza attırılacak. Jose Sosa'nın ise sezon sonunda gönderileceği öğrenildi.

YILMAZ VURAL BEKLEMEDE

Son dönemde verdiği beyanatlarda Fenerbahçe'nin başına geçmek istediğini söyleyen Yılmaz Vural, yönetimden haber beklediğini duyurdu. Efsanevi Teknik Direktör, “Fenerbahçeli yöneticiler beni aradılar ancak son kararı Ali Koç verir. Aralarında sohbet ederken X var, Y var,  var, Yılmaz Vural var şeklinde ismim geçmiş. Bakalım ne olacak?” diye konuştu. Vural'ın şu an için Başkan Koç'un gündeminde olmadığı da ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...