Tgrt Haber
14 Ekim 2021 23:44

Fenerbahçe Beko rahat kazandı

THY Euroleague'in 4. hafta maçında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği UNICS Kazan'ı 80-41 mağlup etti.

Fenerbahçe Beko rahat kazandı
Fenerbahçe Beko,UNICS Kazan

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'de çift maç haftasını galibiyetle kapattı. Salı günü Almanya'da ALBA Berlin'e mağlup olan sarı-lacivertliler, ligin 4. haftasında konuk ettiği UNICS Kazan'ı 80-41 mağlup etti. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'ndaki karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe ilk çeyreği 21-8, devreyi ise 44-22 önde noktaladı. Üçüncü çeyrekte de rakibine karşı pota altında iyi bir savunma yapan Aleksandar Djordjevic'in ekibi farkı 30 sayıya kadar çıkardı. Potasında sadece 5 sayı gören sarı-lacivertliler, son on dakikaya 61-27 üstünlükle girdi.

FENERBAHÇE İKİNCİ GALİBİYETİ ALDI

Karşılaşmanın son periyodunda skor üstünlüğünün avantajını iyi kullanan Fenerbahçe Beko, rakibini 80-41'lik skorla mağlup etti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe ikinci galibiyetini elde ederken, Euroleague tarihindeki en az sayı kaydettiği maçı geride bırakan Rus ekibi ise tek galibiyette kaldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...