Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2021 22:36

Fenerbahçe Caulker transferini açıkladı

Fenerbahçe, Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Steven Caulker'ı transfer ettiğini açıkladı. Sarı lacivertliler, İngiliz savunmacı ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Caulker transferini açıkladı
fenerbahçe,transfer,caulker

Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle girmek isteyen ve bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmeye çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, önemli bir transferi tamamladı.

ANLAŞMA 3 YILLIK

Sarı lacivertliler, daha önce prensipte anlaşma sağlandığı açıklanan İngiliz stoper Steven Caulker ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Kulüpten konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kulübümüz, İngiliz oyuncu Steven Caulker ile 2+1 sezonluğuna anlaşma sağlamıştır. Kendisine Çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz. Fenerbahçemize hoş geldin Steven Caulker!"

"FENERBAHÇE TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ"

İmza sonrası FB TV'ye konuşan Caulker, şu ifadeleri kullandı:

"Çok iyi hissediyorum. Alanyaspor'a teşekkür ederim, kalbimde olacaklar. Fenerbahçe'ye geldiğim için çok mutluyum ve çok heyecanlıyım. Başkanımız Ali Koç ile 2 hafta önce görüşüp hemen karar verdim. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük kulübü. İnşallah bu sene taraftar da olacak ve şampiyonluk yaşayacağız. Stat harika.

"BU SEZON 9 GOL ATACAĞIM"

Fenerbahçe iyi bir kadroya sahip. Ozan Tufan, Papiss Cisse ve Bright Osayi-Samuel'i tanıyorum. Taraftar çok mesaj attı, çok mutlu oldum. Teşekkürler. İnşallah iyi oynayacağım ve kupa alacağız. Liverpool'da oynadım, büyük takımlarda forma giydim. Fenerbahçe'de de iyi işler yapacağım. Bu sezon 5-6-7-8-9 gol atacağım inşallah"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...