Tgrt Haber
13 Aralık 2018 11:11

Fenerbahçe, Cocu defterini kapattı

Fenerbahçe'de Cocu defteri tamamen kapandı. Sarı-lacivertli kulübün önünde önceden anlaşma sağlanan Ersun Yanal'ı açıklama konusunda bir engel kalmadı

Fenerbahçe, Cocu defterini kapattı
fenerbahçe,phillip cocu,ersun yanal

Fenerbahçe, Ankaragücü maçından sonra yollarını ayırdığı Phillip Cocu'yla olan sözleşmesini resmi olarak sonlandırdı.

Sarı-lacivertli kulüp resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmemiz, tarafların anlayış ve hoşgörüsü çerçevesinde karşılıklı olarak anlaşmaya varılarak sona erdirilmiştir.

Süreçteki işbirliği ve olumlu tutumu sebebiyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

COCU DEFTERİ KAPANDI
Fenerbahçe'de Cocu dönemi resmen sona erdi. Kadıköy'de alınan Ankaragücü mağlubiyeti sonrası görevden alınan Hollandalı teknik adamla sözleşmesinin feshi konusunda anlaşma sağlandı.

SIRA GELDİ ERSUN YANALI AÇIKLAMAYA
Cocu'nun hala sözleşmeli teknik adam konumunda olmasından dolayı Ersun Yanal'la anlaşmasına rağmen resmi açıklamayı yapamayan sarı-lacivertlilerin önünde herhangi bir engel kalmadı. 

Hafta içi yapılan toplantıda Ersun Yanal'la prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe'nin deneyimli hocayı kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...