Tgrt Haber
09 Mart 2014 19:02

Fenerbahçe coşkuyla uğurlandı

Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor'a konuk olacak sarı-lacivertli ekibi tesislerden uğurlayan taraftarlar, araç konvoyuyla havalimanına kadar eşlik ettiler.

Fenerbahçe coşkuyla uğurlandı
fenerbahçe, uğurlama, taraftar, trabzonspor,

Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor'a konuk olacak sarı-lacivertli ekibi tesislerden uğurlayan taraftarlar, araç konvoyuyla havalimanına kadar eşlik etti.
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın Trabzonspor'a konuk olacak lider Fenerbahçe'yi, yolculuk öncesi taraftarları uğurladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden öğle saatlerinde hareket eden sarı-lacivertli kafileyi tesis kapısında bekleyen çok sayıda taraftar, tezahüratlar yapıp meşaleler yakarak takımlarına destek verdi.
Uğurlama esnasında taraftarların elinde, üzerine bordo-mavi renklerle, "Al sana kupa Trabzon" yazılmış bir su güğümünün bulunması dikkati çekti.
Takımın tesislerden ayrılmasının ardından araçlarıyla sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüsü takip eden taraftarlar, Sabiha Gökçen Havalimanı'na kadar takıma eşlik etti. Havalimanı girişinde de tezahüratlarla takımlarına desteği sürdüren taraftarlar, havalimanı içinde de oyunculara ve teknik heyete çiçek verdi.
Fenerbahçe takımı, özel uçakla Trabzon'a hareket etti.
YILDIRIM UĞURLADI
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Can Bartu Tesisleri'ne gelerek, futbolcuları Trabzon'a uğurladı. Başkan Yıldırım, teknik heyet ve futbolculara Trabzonspor maçında başarılar diledi. Yıldırım'ın, "Yolunuz açık olsun. Size güveniyorum. Kazanın gelin, tüm camiayı sevindirin" ifadelerini kullandığı belirtildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...