Tgrt Haber
16 Mart 2014 17:32

Fenerbahçe, evinde Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, evinde Erciyesspor'u 2-1 yendi

Fenerbahçe, evinde Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti
fenerbahçe,kayseri erciyesspor,Fenerbahçe Kayseri Erciyesspor maçı,canlı anlatım,maçı izle,ilk 11,i,kayserierciyesspor maçı,

G.Saray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı boş geçmeyen F.Bahçe, Erciyesspor'u 2-1 yenerek, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.Goller Kuyt ve Emenike'den geldi.

FENERBAHÇE:2 - ERCİYESSPOR:1 MAÇ SONA ERDİ
90' Pape Diakhate ve Bekir İrtegün saha içindeki tartışmalardan dolayı sarı kart görüyorlar.
90' Çağatay Şahan iki takım futbolcularınıda orta yuvarlakta topluyor.
;90' Maçın son anlarında tansiyon yükseliyor ve Cem Can rakibi Emre Belözoğlu'na yaptığı hareket sonrasında hakem Çağatay Şahan tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
90' Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave ediliyor.
89' Karşılaşmanın son anlarında Fenerbahçe'de zorunlu bir oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Gökhan Gönül oyuna devam edemiyor ve yerine Mehmet Topuz oyuna dahil oluyor.
88' Kayseri Erciyesspor son oyuncu değişiklik hakkını da kullanıyor. Murat Yıldırım'ın yerine Kerim Avcı oyuna dahil oluyor.
87' Kaleci Gökhan Değirmenci üst üste kurtardığı toplarla karşılaşmanın son anlarında yıldızlaşıyor.
85' Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Moussa Sow kaçırdığı net pozisyonlardan sonra gözyaşları ile sahayı terkediyor ve yerine genç futbolcu Salih Uçan oyuna giriyor.
82' Fenerbahçe yine mutlak bir gol şansından yararlanamıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda topla ilerleyen Moussa Sow açısı kapanınca pasını hemen yanındaki arkadaşı Raul Meireles'e veriyor. Raul Meireles de bekletmeden şık topuk pasıyla ceza sahası içi sol çaprazdaki arkadaşı Emmanuel Emenike'ye veriyor. Bu pas üçgeninden sonra topla buluşan Emmanuel Emenike'nin vuruşu direğin dibinden az farkla auta çıkıyor.
79' Fenerbahçe üçüncü gole çok yaklaşıyor ! Emmanuel Emenike'nin kafayla indirdiği topla orta alanda topla buluşan Emre Belözoğlu uzun pasla ceza sahası içerisnde Moussa Sow'u kaleci ile karşı karşıya bırakıyor. Moussa Sow'un vuruşunda açıyı iyi kapatan kaleci Gökhan Değirmenci mutlak bir golü önlüyor.
78' Üst üste yapılan kısa paslar sonrasında sağ kanatta topla buluşan Dirk Kuyt ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunmada Cenk Ahmet Alkılıç kafayla topu uzaklaştırıyor.
75' Kayseri Erciyesspor savunmasından seken topa ceza sahası dışında uzak mesafeden şansını deneyen Raul Meireles gelişine çok sert vuruyor ancak top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
74' Kader Mangane'nin orta alanın ilerisinden kafayla ceza sahasına doldurduğu topa ceza yayı üzerinde hareketlenen Edinho için bayrak havaya kalkıyor.
72' Emmanuel Emenike'nin pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Raul Meireles rakiplerinden topu kurtardıktan sonra vuruşunu yapıyor ve aynı güzellikte kaleci Gökhan Değirmenci topu çelmeyi başarıyor.
71' Kayseri Erciyesspor ilk oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor. Bakaye Traore çıkıyor ve yerine Senijad Ibricic oyuna dahil oluyor.
70' Fenerbahçe üçüncü gole yaklaşıyor ! Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Dirk Kuyt yerden pasını bomboş durumdaki arkdaşı Emre Belözoğlu'na çıkarıyor ve Emre Belözoğlu'nun yakın mesafeden vuruşunu kaleci Gökhan Değirmenci harika çıkarıyor.
68' Kayseri Erciyesspor'un golünden sonra Fenerbahçe hemen cevap vererek karşılaşmada tekrar öne geçmeyi başarıyor.
64' GOOOLL!!! Fenerbahçe golü yedikten hemen sonra Emmanuel Emenike ile cevap veriyor ve tekrar karşılaşmada öne geçiyor.
63' GOOOLL!!! Kayseri Erciyesspor Edinho'nun penaltıdan attığı golle beraberliği yakalıyor.
63' Topun başına Edinho geliyor.
62' Gökhan Gönül ceza sahası içerisinde sol çaprazda ilerleyen Yasin Öztekin'i düşürüyor ve Çağatay Şahan beyaz notkayı gösteriyor. Pozisyon sonrasında Gökhan Gönül sarı kart görüyor.
59' Orta alandan topla hızlı çıkmak isteyen Yasin Öztekin'e arkadan yaptığı sert hareket sonrasında Emre Belözoğlu sarı kart görüyor.
56' Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini Fenerbahçe gerçekleştiriyor ve Alper Potuk yerini Raul Meireles'e bırakıyor.
56' Bruno Alves'in savunmadan attığı uzun pasa sağ kanatta hareketlenen Emmanuel Emenike için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
54' Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisine gelen topu Kayseri Erciyesspor savunmasında Bakaye Traore kafayla karşılıyor.
51' Kayseri Erciyesspor Bakaye Traore ile beraberlik golüne çok yaklaşıyor ! Yasin Öztekin'in serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topa altıpas önünde iyi yükselen Bakaye Traore kafa vuruşunu yapıyor ancak tam köşeye giden topu kaleci
51' Kayseri Erciyesspor Bakaye Traore ile beraberlik golüne çok yaklaşıyor ! Yasin Öztekin'in serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topa altıpas önünde iyi yükselen Bakaye Traore kafa vuruşunu yapıyor ancak tam köşeye giden topu kaleci Volkan Demirel parmaklarının ucuyla kornere çeliyor ve mutlak bir golü önlüyor.
51' Emre Belözoğlu sol kanattan attığı uzun pasla oyunun yönünü değiştiriyor ve sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül'ün ceza sahasına yerden gönderdiği pasa Moussa Sow'dan önce kaleci Gökhan Değirmenci yatarak sahip oluyor.
49' Emre Öztürk, Çağatay Şahan'ın kurduğu barajı bozduğu için itirazlarından dolayı sarı kart görüyor.
47' Ceza yayının hemen solunda çizgi üzerinde yaşanan ikili mücadelede Murat Yıldırım rakibi Alper Potuk'u düşürüyor ve Fenerbahçe çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacak.
46' Çağatay Şahan'ın düdüğüyle ikinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşu ile başlıyor.
45' İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor.
44' Edinho'nun kafayla indirdiği topa taç çizgisi üzerinde yatarak topa dokunan Murat Yıldırım pasını ceza sahasına hareketlenen Yasin Öztekin'in koşu yoluna atıyor ancak Yasin Öztekin için bayrak kalkıyor.
42' Yasin Öztekin'in serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topa ceza sahası içerisinde iyi yükselen Edinho kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı şekilde kalenin üstünden dışarı gidiyor. Kayseri Erciyesspor ilyarının son dakikalarında kazandığı bu serbest vuruştan yararlanamıyor.
40' Ceza yayı üzerinde topla hareketlenen Bakaye Traore Fenerbahçe savunmasına takılıyor. Savunmaya çarpan top ceza sahası dışında bulunan Cem Can'ın önünde kalıyor ve Cem Can'ın şutu savunmaya çarpıp kornere gidiyor.
39' Fenerbahçe golden sonra baskısına yine devam ediyor.
37' Dirk Kuyt'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Caner Erkin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak top farklı şekilde doğrudan dışarı çıkıyor.
33. Dakika : GOOOLL!!! Fenerbahçe aradığı golü Dirk Kuyt ile buluyor ve 1-0 öne geçiyor.
29. Dakika : Emre Belözoğlu'nun ara pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Emmanuel Emenike topla ceza sahasına girdikten sonra hemen sol tarafında bomboş durumda olan arkadaşı Dirk Kuyt'a pasını vermek yerine kendi vurmayı tercih ediyor ve Kayseri Erciyesspor savunmasın açıyı kapatarak tehlikeyi önlüyor. Fenerbahçe mutlak bir gol şansından yararlanamıyor.
28. Dakika : Kayseri Erciyesspor yine sağ kanadı kullanıyor ve orta alanda yapılan kısa paslar sonrasında sağ kanatta topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunmada Bruno Alves topu kafayla karşılıyor.
25. Dakika : Orta alanda Georges Mandjeck'in kaptırdığı topa sahip olan Emmanuel Emenike ceza sahasına doğru topla ilerlemek isterken topun kontrolünü yitiriyor ve Kayseri Erciyesspor savunması araya girerek tehlikenin büyümesini önlüyor.
23. Dakika : Serbest vuruş hızlı kullanılıyor ve sağ kanatta topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç'ın ceza sahasına ortasını kaleci Volkan Demirel kalesini terkederek yumrukluyor ve tehlikeyi önlüyor.
23. Dakika : Orta alanda yaşanan top kapma mücadelesinde Alper Potuk rakibi Yasin Öztekin'e faul yapıyor ve bu karara Ersun Yanal tepki gösteriyor.15. Dakika : Serbest vuruşu kullanmak için topun başına gelen Yasin Öztekin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak top doğrudan kaleci Volkan Demirel'in üzerine gidiyor ve Volkan Demirel çift yumrukla topu uzaklaştırıyor.
14. Dakika : Orta alandan atılan uzun pasla ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Edinho rakibi Bekir İrtegün ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalıyor ve Kayseri Erciyesspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
12. Dakika : Sol kanatta topla buluşan Moussa Sow Emmanuel Emenike ile verkaça girdikten sonra ceza sahası dışı sol çaprazdan sert şutu savunmaya çarpıp kornere gidiyor. Mücadelede tempo giderek artıyor.
10. Dakika : Serbest vuruşu kullanan Caner Erkin ceza sahasına ortasını açıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda iyi yükselen Bruno Alves'in kafa vuruşu istediği gibi olmayınca top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
5. Dakika : Savunmadan gelen uzun pasa orta alanın hemen ilerisinde hareketlenen Edinho kendisini karşılayan rakibi Bekir İrtegün'e faul yapıyor.
2. Dakika : Yasin Öztekin'in köşe vuruşundan ceza sahasına gönderdiği sert top bir anda boşta kalıyor ve ceza sahası içinde oluşan karambolde Kayseri Erciyessporlu futbolculardan önce savunma topu tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırmayı başarıyor. Kayseri Erciyesspor maça adeta fırtına gibi bir başlangıç yapıyor1. Dakika : Kayseri Erciyesspor maça çok hızlı başlıyor. Sağ kanatta topla buluşan Murat Yıldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpasın hemen önünde müsait pozsiyonda Edinho'nun kafa vuruşunu kaleci Volkan Demirel harika çıkarıyor ve top kornere gidiyor.
1. Dakika : Çağatay Şahan'ın ilk düdüğüyle Kadıköy'de zorlu 90 dakikaya konuk ekip Kayseri Erciyesspor başlıyor.
STAT: Ş. Saracoğlu
HAKEM: Çağatay Şahan
SAAT: 19.00
FENERBAHÇE: Volkan, Gokhan, Bekir, Alves, Caner, M.Topal, Alper, Emre, Kuyt, Sow, Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
K. ERCİYESSPOR Gökhan, Cenk, Diakhate, Mangane, Emre, Cem Can, Mandjeck, Murat, Traore, Yasin, Edinho
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...