Tgrt Haber
22 May 2015 03:42

Fenerbahçe Galatasaray Liv Hospital'ı farklı yendi

Fenerbahçe Ülker, Final-Four dönüşünde Galatasaray Liv Hospital'ı 26 sayı farkla yenerek play-off'a harika bir start verdi.

Fenerbahçe Galatasaray Liv Hospital'ı farklı yendi
fenerbahçe, galatasaray liv hospital,

Spor Toto Erkekler Play-Off Çeyrek Final Serisi ilk maçında Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital'ı 93-67 yenerek 1-0 öne geçti. Geçen yıl finalde karşılaşan iki ezeli rakibin bu seneki buluşması çok daha farklı bir ortamda oynandı. Bu sene büyük sorunlar yaşayan ve play-off'a ancak 8. sıradan giren rakibi önünde Fenerbahçe, işi hiç şansa bırakmayacağını gösterdi ve daha ilk çeyrekten maçı kopardı. Zoric'in 10 sayı bulduğu 10 dakikayı 29-16 üstün geçen sarı-lacivertliler, ikinci çeyrekte de ayağını gazdan kesmedi. Melih Mahmutoğlu'nun üçlüğüyle farkı 22'ye çıkaran Kanarya soyunma odasına da 52-35'lik skorla girdi. İkinci yarı idman havasında geçerken, Ergin Ataman maçın son çeyreğinde Galatasaray'ın genç oyuncularına şans verdi. Farkı her çeyrek arttıran Fenerbahçe Ülker salondan 26 sayı farkla galip ayrılarak işi ne kadar ciddiye aldığını gösterdi. İki galibiyet alan takımın yarı finale çıkacağı seride ikinci maç Galatasaray'ın ev sahipliğinde pazar günü Abdi İpekçi'de oynanacak.

OBRADOVİC TEMKİNLİ
Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Bütün sezonu birinci bitirmek için çok uğraştık ve saha avantajını ele geçirdik. Play-off'ta en büyük avantajımız agresif oyunumuz olacak. Sonuç önemli değil, yalnızca 1-0 öndeyiz" dedi. Galatasaray koçu Ergin Ataman ise pazar günü Abdi İpekçi'de taraftarın itici gücüyle kazanmak istediklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...