Tgrt Haber
26 Temmuz 2021 23:31

Fenerbahçe Gençlerbirliği karşısında farka koştu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Ankara'da hazırlık maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler rakibini 4-0 mağlup etti.

Fenerbahçe Gençlerbirliği karşısında farka koştu
FENERBAHÇE,,gençlerbirliği,,hazırlık maçı,

Emre Belözoğlu ile yollarını ayırıp teknik direktörlüğe Portekizli Vitor Pereira'yı getiren Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazır bir görüntü çizdi. Sarı lacivertliler, Gençlerbirliği ile oynadığı hazırlık maçında adeta farka koştu.

İKİNCİ YARIDA AÇILDI

Ankara'da İlhan Cavcav Tesisleri'nde oynanan mücadelenin ilk yarısı golsüz tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe, aradığı golü 50. dakikada buldu. Mert Hakan Yandaş'ın ortasında Nazım Sangare topu ağlara gönderdi: 0-1. Golden sonra ataklarına devam eden Fenerbahçe, 59. dakikada Ozan Tufan'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. 

Fenerbahçe Gençlerbirliği karşısında farka koştu

Dakikalar 70'i gösterdiğinde sahneye genç bir isim çıktı. 20 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya, sol köşeden yaptığı şık vuruşla skoru 3-0'a getirdi. 79. dakikada Pelkas'ın asistiyle topla buluşan Zajc attığı golle maçın skorunu belirleyen isim oldu: 0-4.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...