Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Nisan 2022 21:40 - Güncelleme : 12 Nisan 2022 21:45

Fenerbahçe Göztepe maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Göztepe maçı ne zaman?

Fenerbahçe Göztepe maçı için geri sayım başladı. Taraftarlar Şükrü Saraçoğlu stadyumunda yapılacak maçı canlı izlemek için ‘’Fenerbahçe Göztepe maçı biletleri satışa çıktı mı, ne kadar?’’ sorusunun cevabını arıyor. Peki Fenerbahçe Göztepe maçı ne zaman?

Fenerbahçe Göztepe maçı yaklaşırken gözler bilet fiyatlarına çevrildi.
Fenerbahçe Göztepe maçı yaklaşırken gözler bilet fiyatlarına çevrildi.

Fenerbahçe son haftalarda atağa geçerken ezeli rakibi Galatasaray’ı yenmesinin ardından moral topladı. Süper Lig 33.haftasında Göztepe’yi ağırlayacak. Futbolseverler karşılaşmaya sayılı günler kala ‘’Fenerbahçe Göztepe maçı bilet fiyatları ne kadar?’’ sorusunu gündeme getirdi.

FENERBAHÇE GÖZTEPE MAÇI NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Kanarya evinde Göztepe’yi ağırlamaya hazırlanırken ‘’Fenerbahçe Göztepe maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?’’ sorusu gündeme geldi. Heyecanlı karşılaşma Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Karşılaşmanın biletler 13 Nisan Çarşamba satışa çıkması bekleniyor.

FENERBAHÇE GÖZTEPE MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Fenerbahçe Göztepe maçı heyecanını stadyumda yaşamak isteyen futbolseverler bilet fiyatları hakkında araştırma yapıyor. Bilet fiyatları koltukların bulunduğu konuma göre değişiklik gösteriyor.

13 Nisan Çarşamba satışa çıkacak Fenerbahçe Göztepe maçı biletleri kesin fiyatı yarın netleşecek.

ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMU OTURMA DÜZENİ

Fenerbahçe Göztepe maçı için bilet almak isteyen taraftarlar ‘’Şükrü Saraçoğlu Stadyumu oturma düzeni nasıl?’’ sorusunun cevabını merak ediyor. İşte Fenerbahçe Stadyumu oturma düzeni:

Fenerbahçe Göztepe maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Göztepe maçı ne zaman?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...