Tgrt Haber
10 May 2022 09:13 - Güncelleme : 10 May 2022 09:31

Fenerbahçe, Göztepe'nin yıldızı Halil Akbunar'ın peşinde

Yeni sezonda yerli oyuncuları da kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Göztepe'nin başarılı oyuncusu Halil Akbunar için nabız yokluyor.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Fenerbahçe transferde yerlilere önem veriyor.
Fenerbahçe transferde yerlilere önem veriyor.

Süper Lig'de yeni sezonunda şampiyonluk isteyen Fenerbahçe'de, çalışmalar hızlandı. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı lacivertli ekip, yabancı kuralını da gündeminde tutuyor. Bu sebeple yerli rotasyonunu da güçlendirmek isteyen Kanarya, Türk kulüplerinin parlayan yıldızlarını gözüne kestirdi.

Yerli oyuncu transferine son dönemde büyük önem veren Fenerbahçe'nin bu sezonki gözdesi Halil Akbunar oldu. Küme düşen Göztepe'nin başarılı oyuncusu için temaslar devam ediyor. Yönetimin, 28 yaşındaki kanat oyuncusunun transferinde önemli aşama kaydettiği belirtildi. Transferin önümüzdeki günlerde netleşeceği ifade edildi.

JESUS'UN SİSTEMİNE UYUM SAĞLAYABİLİR

Göztepe formasıyla gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Halil, Kanarya'da gündemdeki teknik adam Jorge Jesus'un da kullanabileceği bir oyuncu tipi. Halil Akbunar'ın gerektiği durumlarda sol bek bölgesinde de görev yapabilmesi sarı lacivertlilerin elini güçlendirebilir.

GRAFİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

2020/21 sezonuna damga vuran Halil Akbunar, Süper Lig'de toplam 40 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 9 gol 13 asist olmak üzere 22 kez skora katkı verdi. Halil bu sezon ise sarı kırmızılı formayla 32 kez sahada yer aldı. 28 yaşındaki sağ kanat bu maçlarda şimdiye kadar 4 gol ve 7 asist üretti.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...