Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Nisan 2016 17:42

Fenerbahçe Grundig, Avrupa üçüncüsü

CEV DenizBank Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Grundig, Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup ederek Avrupa Üçüncüsü oldu.

Fenerbahçe Grundig, Avrupa üçüncüsü
fenerbahçe grundig,cev denizbank,

Voleybolda Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final ikinci maçında Fenerbahçe Grundig, Rusya'nın Dinamo Kazan ekibini 3-1 yenerek, üçüncü oldu.

Dörtlü Final'deki ilk maçında VakıfBank'a yenilerek şampiyonluk şansını kaçıran Fenerbahçe Grundig, Dinamo Kazan ile oynadığı karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı. Rus temsilcisi, genç oyuncularla mücadele eden Fenerbahçe Grundig karşısında ilk seti 25-20 kazanarak durumu 1-0'a getirdi.

İkinci sete hızlı başlayan Fenerbahçe Grundig, seti 25-10 alarak durumu 1-1 yaptı. Karşılaşmanın üçüncü setinde kullandığı etkili servislerle oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Fenerbahçe Grundig, seti 25-18 kazandı ve 2-1 öne geçti.

Etkili mücadelesini dördüncü sete de taşıyan ve rakibinin yaptığı atakları ikili bloklarla durduran Fenerbahçe Grundig, seti 25-17 aldı ve müsabakayı 3-1 kazandı.

Fenerbahçe Grundig, böylece CEV Şampiyonlar Ligi'nde 2015-2016 sezonunu üçüncü sırada tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...