Tgrt Haber
19 Temmuz 2021 21:50

Fenerbahçe hazırlık maçında Kasımpaşa’yı mağlup etti

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlık maçında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertli ekip 4-1 kazandı.

Fenerbahçe hazırlık maçında Kasımpaşa’yı mağlup etti
Fenerbahçe,kasımpaşa,

İlk hazırlık maçında Rumen temsilcisi Csikszereda'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, ikinci hazırlık mücadelesinde karşılaştığı Süper Lig ekibi Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti. Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 13. dakikada İrfan Can'ın penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçti. Tanzanyalı golcü Samatta sahneye çıkarak sarı lacivertli ekibi 2-0 öne geçirdi. Kasımpaşa, 40. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle skoru 2-1'e getirdi ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Mücadelenin ikinci yarısına ilk yarı gibi hızlı giriş yapan sarı lacivertliler, Osai Samuel'in yerde kaldığı pozisyonda kazanılan penaltıda Serdar Dursun'un golüyle 3-1 öne geçti. Maçın son golünü 62. Dakika Mert Hakan Yandaş attı ve sarı lacivertliler sahadan 4-1 galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe ikinci etap kamp çalışmaları için 22-30 Temmuz tarihlerinde Slovenya'nın Bled bölgesine gidecek.

Fenerbahçe hazırlık maçında Kasımpaşa’yı mağlup etti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...