Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Kasım 2021 17:16

Vitor Pereira son anda fark etti : Fenerbahçe hükmen mağlubiyetin kıyısından döndü

Türkiye'nin dün nefesini tutup izlediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden 2-1 galibiyetle ayrılan sarı lacivertlilerin hükmen mağlubiyetin kıyısından döndüğü ortaya çıktı.

Vitor Pereira son anda fark etti : Fenerbahçe hükmen mağlubiyetin kıyısından döndü
Vitor Pereira,Fenerbahçe,Galatasaray,Derbi

Dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde taraftarlar son yılların en zevkli maçını izledi. Derbiden sarı-lacıvertliler 2-1 galibiyetle ayrılırdı. Sarı lacivertlilerin maçta hükmen mağlubiyetin kıyısından döndüğü ortaya çıktı.

71'inci dakikada 2 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 90'ıncı dakikada Max Meyer, Diego Rossi, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'u sahanın kenarına getirdi ve oyuna sürmek için maçın durmasını beklemeye başladı. Karşılaşmanın uzun bir süre durmaması ile Fenerbahçe olası bir hükmet mağlubiyetin kıyısından döndü.

VİTOR PEREİRA SON ANDA FARK ETTİ

Durumun uzun süren bekleyiş esnasında fark edilmesiyle Vitor Pereira, Max Meyer'i yedek kulübesinde geri gönderdi. Bu hamlenin ardından Diego Rossi, Serdar Aziz ve Serdar Dursun; Mesut Özil, Mert Hakan Yandaş ve Mergim Berisha'nın yerine oyuna dahil oldu. Taraftarların gözünden kaçmayan olay, sosyal medyada da çok konuşuldu. Taraftarlar, hükmet mağlubiyete ramak kala hatadan dönüldüğünü ifade ettiler.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...