Tgrt Haber
14 Aralık 2018 16:24

Fenerbahçe için bomba iddia!

Fenerbahçe ile 1.5 yıllık anlaşma sağlayan Ersun Yanal'ın yardımcıları belli oluyor. Fenerbahçe yönetiminin Alex de Souza'yı yardımcı antrenör olarak düşündüğü öğrenildi.

Fenerbahçe için bomba iddia!
fenerbahçe,

Ersun Yanal'ın gelişiyle beraber yeni bir yapılanmaya gitmeyi planlayan Fenerbahçe'de yardımcı antrenörlük için takımın efsane isimlerinden biri gündeme geldi. Yönetim Ersun Yanal'ın yardımcılığına Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex'i getirmeyi planlıyor.

Ersun Yanal ve Alex ikilisiyle beraber takımda yeni bir hava yakalayıp yükselişe geçmeyi planlayan yönetim, taraftarla da aradaki buzları eritmeyi hedefliyor. (THM)

ALEX'TEN YANAL'A DESTEK

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza, sosyal medya hesabından Ersun Yanal'la ilgili olarak "Bol şans dilerim ve umarım çalışmasının karşılığını en iyi şekilde alırsın. Kulübe geri dönüşün hayırlı olsun, her zaman destekteyim" paylaşımını yaptı.

İşte Alex de Souza'nın paylaşımı:

Fenerbahçe için bomba iddia!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...