Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ocak 2020 20:01

Fenerbahçe, Kayserispor'u 2-0 mağlup etti

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında sahasında Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Fenerbahçe, Kayserispor'u 2-0 mağlup etti
Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda Kayserispor ile 0-0 berabere kalmıştı. Ülker Stadyumu’nda oynanan rövanş maçında ise sarı-lacivertliler Ferdi Kadıoğlu ve Mevlüt Erdinç’in golleriyle rakibini 2-0 mağlup ederek adını kupada çeyrek finale yazdırdı.

FENERBAHÇE 2-0 KAYSERİSPOR

Maç sona erdi

İkinci yarı başladı

İlk yarı sona erdi

45'GOL Mevlüt Erdinç

23' GOL Ferdi Kadıoğlu

15'Maçta bu bölüme kadar Fenerbahçe hücumlarının büyük bölümü Ferdi Kadıoğlu'nun bulunduğu sağ kanattan gelişti.

9' Ev sahibi ekip sağ taraftan etkili geldi. Ferdi'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Gustavo uygun durumdaki Kruse'yi topla buluşturdu ama Alman yıldızın sol ayağıyla yaptığı vuruşta top üstten dışarı gitti.

7'Fenerbahçe çok adamla rakip sahaya yerleşti. Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Rami uzak mesafeden çok sert vurdu ancak kaleci İsmail topu iki hamlede kontrol etti.

5'Kruse rakip savunmanın arkasına uzun bir pas yolladı fakat kalesini erken terk eden İsmail topu Rodrigues'den önce kontol etti.

Mücadele başladı

SAAT: 20.30
STAT: Ülker Stadı
HAKEM: Ümit Öztürk

FENERBAHÇE: Harun, Dirar, Rami, Jailson, Deniz, Luiz Gustavo, Tolgay, Ferdi, Rodrigues, Kruse, Mevlüt
​TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

KAYSERİSPOR: İsmail, Lopes, Oğuzhan, Djedje, Hasan Hüseyin, Rienstra, Yasir, Gustavo, Emre Demir, Mario, Kravets
TEKNİK DİREKTÖR: Robert Prosinecki

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...