Tgrt Haber
30 Mart 2020 17:23

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: Devletimize destek olmanın zamanı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve takım kaptanı Emre Belözoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle geçen zorlu süreçte devlete destek olma çağrısında bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: Devletimize destek olmanın zamanı
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç,

Kulüp televizyonunda yayımlanan programda Başkan Koç, koronavirüs ile milletçe topyekün bir mücadele verildiğini belirterek, "Dünya tarihinde bu gibi yıkıcı salgınlar daha evvel birkaç kez yaşandı. Ancak bu derece küresel olan ve bu kadar hızlı yaşanan bir salgını ise ilk defa tecrübe ediyoruz. Hepimizin şu an mücadele ettiği bu virüsün çok ürkütücü sağlık boyutu olmakla beraber aynı zamanda süre zarfında ve sonrasında da olumsuz ekonomik etkileri de olacaktır. Bugünler tabii ki geçecektir, hep beraber bugünleri arkamızda bırakacağız. Önemli olan ne kadar bir sürede ve bu süre zarfında da esas önemli olan hep beraber neler yapabileceğimizdir." ifadelerini kullandı. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...