Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2016 17:45

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova'yı affetmedi

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bugün Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını konuk etti.

Fenerbahçe Lokomotiv Moskova'yı affetmedi
fenerbahçe, lokomotiv moskova, canlı maç anlatımı, canlı,

FENERBAHÇE: 2- LOKOMOTİV MOSKOVA: 0

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ilk maçında Fenerbahçe ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya geldi. Mücadele Fenerbahçe'nin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Yıldızlar topluluğu Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova'yı Kadıköy'ün çimlerine gömdü. Josef de Souza'nın golleriyle rakibini 2-0 mağlup eden temsilcimiz oynadığı kusursuz futbolla bu kupanın favorisi olduğunu bir kez daha gösterdi.
 
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Rusya Premier Lig ekibi Lomomotiv Moskova'yı ağırladı. Ülker Stadı'ndaki maçta rakibine sahayı dar eden sarı-lacivertli temsilcimiz 18 ve 72. dakikalarda Josef De Souza'nın golleriyle Rus temsilcisini 2-0 gibi net bir skorla devirdi ve 25 Şubat'ta oynanacak rövanşa büyük avantaj taşıdı.
 
Maçın ilk düdüğüyle birlikte sağlı sollu ortalarla Rus kalesini döven Fenerbahçe bir boksör gibi rakibini köşeye sıkıştırdı.Robin van Persie yakaladığı pozisyonlarda kaleci Guilherme'yi aşamazken kilidi 18. dakikada Josef de Souza kırdı. Gökhan Gönül'ün ortasına iyi yükselen Josef Fenerbahçe'nin Avrupa Kupaları'ndaki 100. iç saha maçında perdeyi açan isim oldu.
 
İlk turda Beşiktaş'ın bulunduğu grubu lider tamamlayan Lokomotiv Moskova Fenerbahçe karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Kadıköy'de daha çıktığı 3 maçtan da boynu bükük ayrılan Manuel Fernandes gecenin etkisiz isimlerindendi.
 
Fenerbahçe maçın ikinci yarısında da kanatları çok etkili kullandı ve rakip kaleyi orta yağmuruna tuttu.
 
72. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Josef De Souza farkı ikiye çıkaran golü atarak Fenerbahçe'yi rahatlattı. 18. dakikada Gökhan Gönül'ün ortasında fileleri havalandıran Josef bu kez ters kanattan Caner Erkin'in güzel asistini gole çevirdi.
 
Vitor Pereira, attığı iki golle Kadıköy'de Lokomotiv'i yıkan isim olan Josef de Souza'yı 85. dakikada oyundan alarak oyuncusunu alkışlattı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sarı-lacivertliler sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...