Tgrt Haber
02 Aralık 2015 15:48

Fenerbahçe, Madrid deplasmanında

Sakatlıkları bulunan Barış Hersek, Ricky Hickman ve Ekpe Udoh maç kadrosundan çıkartıldı.

Fenerbahçe, Madrid deplasmanında
fenerbahçe,

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague 2015-2016 sezonundaki sekizinci maçında 3 Aralık Perşembe günü 21.45'te Barclaycard Center'de son Euroleague şampiyonu Real Madrid ile karşılaşacak. 

Turkish Airlines Euroleague A Grubu 7. hafta müsabakasında Fransa ekibi Strasbourg ile karşılaşan Fenerbahçe, karşılaşmadan 81-64 galip ayrıldı. Bu sonuçla galibiyet sayısını 6'ya yükselten sarı-lacivertli takım Top 16'ya yükselmeyi garantiledi. Sarı lacivertlilerde Jan Vesely 20, Ekpe Udoh 15, Bogdan Bogdanovic 13 sayı üretti.

Fenerbahçe'de, oynanan son karşılaşma ligdeki Beşiktaş Sompo Japan mücadelesinde sakatlıkları süren Barış Hersek, Kostas Sloukas ve Ricky Hickman kadroda yer almazken, maç önü idmanında sakatlık yaşayan Ekpe Udoh da maç kadrosundan çıkartıldı. Bu oyuncular içerisinden Kostas Sloukas, zorlu Real Madrid maçında forma giyebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...