Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2014 18:34

Fenerbahçe, Meclis'e 550 mektup yolladı

Fenerbahçe Spor Kulübü bugün gazetelere verdiği ilanla adil yargılamalara ve özel yetkili mahkemelere ilişkin açıklamasını 550 milletvekiline yolladı.

Fenerbahçe, Meclis'e 550 mektup yolladı
mektup, meclis, Fenerbahçe, adil yargılama

Fenerbahçe yönetimi verdiği ilanda, Başbakan Erdoğan ve bakanların "paralel yapı" ve özel yetkili mahkemeleri eleştiren sözlerini tek tek sıralayarak, adil yargılamanın tüm Türkiye için gerekli olduğuna dikkat çekti. Aziz Yıldırım'ın Şike davası sürecinde yaptığı açıklamanın da olduğu ilanda, davayı yürüten savcıların ve Emniyet yetkililerinin de görevde alındığı belirtildi. Kulüp yönetimi, tüm bu süreci özetlediği açıklamasını Başbakan dahil TBMM'deki 550 milletvekili yolladı. Yönetim, verdiği ilan ve bu ilandaki açıklamayı vekillere tek tek yollayarak, Türkiye'deki hukuksuzluğa karşı çıktığı ve bununla ilgili düzenlemenin yapılması gerektiği mesajını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...