Tgrt Haber
15 Haziran 2020 19:16

'Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş için dev teklif hazırladı' iddiası

Gazeteci Aygün Özipek, Sivasspor'da forma giyen Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'nin dev bir teklif hazırladığını, teklife sıcak bakan başarılı futbolcuyla imzanın an meselesi olduğunu iddia etti.

'Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş için dev teklif hazırladı' iddiası
mert hakan yandaş,fenerbahçe,süper lig,sivasspor,transfer

Gazeteci Aygün Özipek twitter üzerinden yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Sivasspor'un başarılı oyuncusu Mert Hakan Yandaş'ı transfer etmek için teklif harızladığını iddia etti.

Sarı-Lacivertli yönetimin dev bir teklif hazırladığını belirten Özipek, Yandaş'ın da teklife sıcak baktığını ve imzanın an meselesi olduğunu söyledi.

Özipek, konuyla ilgili twitter üzerinden yaptığı açıklamda şu ifadelere yer verdi:

"Fenerbahçe yönetimi, Sivassporlu Mert Hakan Yandaş için dev bir teklif hazırladı. Mert'in bu teklife sıcak baktığı ve imzanın an meselesi olduğu öğrenildi."

FENERBAHÇE'DEN GÖKHAN GÖNÜL VE CANER ERKİN'E GARANTİ ÜCRET

Gazeteci Özipek açıklamalarının devamında ise bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in Beşiktaş yönetimi ile yaptığı görüşmelerde anlaşamadıklarını Fenerbahçe'nin ise iki oyuncuya yıllık 900 bin euro garanti ücret önerdiğini açıkladı.

"Beşiktaş yönetimi sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Gökhan  Gönül ve Caner Erkin ile yaptığı ilk görüşmelerde anlaşma sağlayamadı. Futbolculara 500 bin euro para önerilmesi krize yol açtı. Fenerbahçe yönetimi ise iki yıldıza yıllık 900 bin euro garanti para önerdi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...