Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2014 16:58

Fenerbahçe Salih Uçan'da son kararını verdi

Fenerbahçe'de kapalı kapılar ardında AS Roma ile Salih Uçan pazarlığı devam etse de yönetim ve teknik ekibin fikir değiştirdiği iddia edildi

Fenerbahçe Salih Uçan'da son kararını verdi
fenerbahçe,salih uçan,son ,karar,

İtalyan basını, Roma ile Salih arasında anlaşmanın yapıldığını iddia etse de Fenerbahçe cephesinden gelen bilgiler, transferin şimdilik askıya alındığı yönünde.Roma yönetimi Salih için 7 milyon Euro bonservis ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay verdi. Başkan Aziz Yıldırım, 15 milyon Euro istedi.Yönetimin amacı, Salih'in de mutlu olacağı bir paket hazırlamaktı. Ortak görüş "Salih potansiyelinde, 20 yaşında Türk pasaportlu bir oyuncuyu kadromuza katmak istesek, en az 15 milyon Euro vermemiz gerekir. Böyle bir değeri kaybetmeyelim" oldu.Görüşü alınan Ersun Yanal yönetime, Salih'e daha fazla süre vermek için şartları zorlayacağı mesajını verdi. Yönetim , Salih'in yıllık ücretinde de düzeltme yapmayı planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...