Tgrt Haber
18 Temmuz 2015 23:44

Fenerbahçe, Sırp yıldızı bitirdi

Fenerbahçe'nin bi süredir Kızılyıldız ile sürdürdüğü Nikola Kalinic'in transferi görüşmelerinin olumlu sonuçlandığı iddia edildi.

Fenerbahçe, Sırp yıldızı bitirdi
fenerbahçe, Nikola Kalinic,

THY Euroleague'de geçen sezonu Final Four ile noktalayan ve kadrosunu Pero Antic, Kostas Sloukas, Luigi Datome gibi yabancılarla güçlendiren Fenerbahçe'nin, Sırp yıldız Nikola Kalinic'i de transfer ettiği iddia edildi.Sırp basınında yer alan haberlere göre; bir süredir Kızılyıldız ile görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, sonunda anlaşmaya vardı. Nikola Kalinic'in de sarı lacivertli ekibe katılmayı kabul ettiği, transferdeki son aşamanın artık resmiyete dökülmesi olduğu belirtildi. Geçen sezon Kızılyıldız formasıyla başarılı bir THY Euroleague sezonunu arkasında bırakan kısa forvet Kalinic, 9.2 sayı 3.9 ribaunt ve 2 asist ortalamaları tutturdu.

KALINIC'IN 16 TEMMUZ'DAKİ FENERBAHÇE SÖZLERİ

"İstanbul'a gidecek olursam, Avrupa'nın en yarışmacı takımlarından birinde olacağım. Zeljko Obradovic ile birlikte çalışacağım. Obradovic, Avrupa basketbol tarihinin belki de en iyi antrenörü. Bugün veya yarın her şey sonuca ulaşacak. Çok endişeli değilim. Menajerim Raskovic ve kulüp yönetimi en iyi çözümü bulacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...