Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Aralık 2021 07:14

Ali Koç Vitor Pereira’nın ipini çekti: İşte Fenerbahçe’nin hedefindeki isim

Phillip Cocu, Ersun Yanal, Erol Bulut derken Vitor Pereira da olmadı. Geçiş hocalarıyla birlikte toplam sekiz farklı isimle çalışan Ali Koç, Portekizlinin de ipini çekti. Fenerbahçe’de ümidin yeni adı Slaven Bilic, alternatifi ise Franscesco Farioli oldu.

Ali Koç Vitor Pereira’nın ipini çekti: İşte Fenerbahçe’nin hedefindeki isim
fenerbahçe,süper lig,slaven bilic,Franscesco Farioli,vitor pereira

Fenerbahçe, Ali Koç döneminde hiçbir sezonu başladığı hocayla bitiremedi.  Sarı lacivertliler, Vitor Pereira’yla da aynı sona yaklaştı. Göztepe deplasmanında derbi galibiyetiyle elde ettiği krediyi harcayan Portekizli’nin ipi çekildi.

FENERBAHÇE SLAVEN BİLİC'İ İSTİYOR

Fenerbahçe’de yeni hoca arayışları başladı. Yönetimin belirlediği yeni listeye tanıdık isimler yazıldı. Listenin başında daha önce de gündeme gelen ama tazminat problemi nedeniyle imzası gerçekleşmeyen Beşiktaş’ın eski hocası Slaven Bilic yer alıyor. Bilic, tazminat sorununu kendisi halledip Fenerbahçe’ye gelmekte kararlı. Avrupa’ya dönmek isteyen 53 yaşındaki Slaven Bilic, BJ Guoan’da mutlu değil. Çin ekibiyle anlaşıp ayrılırsa hemen imzalar atılacak.

BİLİC OLMAZSA FARİOLİ

Ancak daha önce tazminat sorununa takılan sarı lacivertlilerin alternatif adayları da hazır. Bilic olmazsa 32 yaşındaki İtalyan Franscesco Farioli’ye teklif yapılacak. Karagümrük’le önemli işlere imza atan Farioli’nin 2024’e kadar sözleşmesinin olması ve pro lisansının olmaması sarı lacivertlilerin gözünü korkutmuyor.

Ali Koç Vitor Pereira’nın ipini çekti: İşte Fenerbahçe’nin hedefindeki isim

KOÇ DAUM’U İSTEMİYOR

Öte yandan yeni teknik direktör olarak Daum adı da gündeme pompalanıyor. Ancak  Başkan Ali Koç, Fenerbahçe tarihinin en başarılı teknik adamına sıcak bakmıyor.

SAMANDIRA'DA SIKI YÖNETİM

Fenerbahçe’de geçen sezon yaşanan hayal kırıklığının ardından kadroda başlayan büyük temizlikten Samandıra da nasibini almıştı. Yeni düzende bütün ipler Vitor Pereira’ya teslim edilmiş ve tam yetki verilmişti. Ancak gelinen noktada yönetim ipleri çekti! Artık yöneticiler Samandıra’da daha çok mesai harcayacak, özelliklerfutbol şube sorumlusu Selahattin Baki tesis ziyaretlerini sıklaştıracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...