Tgrt Haber
27 Kasım 2016 14:02

Fenerbahçe 'Sow' yaptı

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'u farklı geçerek seriyi sürdürdü.

Fenerbahçe 'Sow' yaptı
Fenerbahçe, Çaykurrizespor, Muhtemel 11&tt2;ler, Fenerbahçe Rizespor maçı saat kaçta,

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe, 5-1'lik skorla kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 27, 32 ve 45. dakikalarda Moussa Sow, 66. dakikada Aatif Chahechouhe, 90. dakikada İsmail Köybaşı attı. Rizespor'un tek golü 17. dakikada Mohamed Ali Yakoubi'den geldi.

Rizespor'da Jakob Jantscher 72. dakikada Şener Özbayraklı'ya yaptığı faulden sonra hakem Ali Palabıyık'tan kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte puanını 24'e yükseltti. Rizespor ise 10 puanda kaldı. Fenerbahçe, gelecek hafta derbide Beşiktaş'ı konuk edecek. Çaykur Rizespor ise Bursaspor deplasmanına gidecek.

ÇAYKUR RİZESPOR: 1 - FENERBAHÇE: 5

STAT: Çaykur Didi Stadı
HAKEM: Ali Palabıyık

SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV

ÇAYKUR RİZESPOR: Dialllo, Orhan, Oboabona, Yacoubi, İsmail, Petrucci, Robin, Ahmet, Jantscher, Oğulcan, Kweuke
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

FENERBAHÇE: Volkan - Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali - Mehmet Topal, Josef - Moussa Sow, Aatif, Alper - Robin van Persie
TEKNİK DİREKTÖR: Dirk Advocaat

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...