Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Temmuz 2021 12:55

Fenerbahçe, Attila Szalai'nin bonservisini belirledi!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberine göre; Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai'nin talipleri artıyor. EURO 2020'de gösterdiği başarılı performans sonrası dev kulüplerin radarına giren Szalai için ilk resmi transfer teması da kuruldu. Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, sarı-lacivertlilere teklifini iletirken, yönetimden de bu teklife yanıt geldi.

Fenerbahçe, Attila Szalai'nin bonservisini belirledi!
Fenerbahçe,Borussia Dortmund,Attila Szalai

Ali Koç döneminde Fenerbahçe'nin en başarılı transferlerinden biri olan Attila Szalai konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor... EURO 2020'de Macaristan forması altında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken genç yıldız için sarı-lacivertilere ilk transfer teklifi geldi.

Alman devi Borussia Dortmund, Szalai için Fenerbahçe'ye yazılı olarak 12 milyon Euro'luk teklif sundu. Macar stoper için 20 milyon Euro'nun altındaki teklifleri geri çevirme kararı alan sarı-lacivertliler, Dortmund'un teklifini kabul etmedi.

Alman kulübünün önümüzdeki günlerde yeni bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalıp çalmayacağı merakla bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...