Tgrt Haber
19 Aralık 2021 22:13

Fenerbahçe taraftarı açtı ağzını yumdu gözünü! Hep bir ağızdan Ali Koç istifa diye bağırdılar

Süper Lig’in 17.haftasında evinde Beşiktaş ile karşılaşan Fenerbahçe sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Fenerbahçe taraftarlar 2 kere öne geçmesine rağmen takımlarının sahadan galip ayrılmamasına tepki göstererek “Yönetim istifa, Ali Koç istifa” sloganları attı.

Fenerbahçe taraftarı açtı ağzını yumdu gözünü! Hep bir ağızdan Ali Koç istifa diye bağırdılar
Ali Koç,Süper Lig,Fenerbahçe

Süper Lig’in 17.haftasında  Fenerbahçe evinde Beşiktaş’ı ağırladı. Dev derbiye iki takım da baskılı başladı. 12. dakikada penaltı kazanan Fenerbahçe'de Mesut Özil topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 25 dakikada Beiktaş'tan cevap gecikmedi ve Josef sahneye çıktı durumu 1-1'e getirdi. 30. dakikada Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Berisha, topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1'e getirdi. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Fenerbahçe devre arasına 2-1 önde gitti. 

DERBİ BERABERE SONUÇLANDI

İkinci yarıda da tempo oldukça yüksekti. 59. dakikada yeniden sahneye çıkan Josef de Souza, topu ağlara gönderdi ve takımına yeniden beraberliği getirdi. İki takım da gol için pozisyonlar üretse de gole çeviremedi. Maçta başk gol sesi çıkmadı ve mücadele 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

“ALİ KOÇ İSTİFA”

Sarı-lacivertli taraftarlar, Aziz Yıldırım'ın ardından göreve gelen Ali Koç için istifa çağrısında bulundu. Fenerbahçeli taraftarlar, "Ali Koç istifa." diyerek, sarı-lacivertli kulübün başkanına tepki gösterdi. Kadıköy'de Ali Koç'a ve yönetime yönelik tezahüratlar, maçın ardından da uzun süre sürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...