Tgrt Haber
21 Ocak 2014 17:11

Fenerbahçe taraftarı başkanını karşılıyor

Fransa'da ailesi ile tatilde olan Aziz Yıldırıma havaalanında karşılama töreni düzenlenecek ve tüm takım başkanı orada karşılayacaklar.

Fenerbahçe taraftarı başkanını karşılıyor
fenerbahçe, antrenman, fenerbahçe antrenman, aziz yıldırım, skorer, haber, haberler

Kulüpten alınan bilgiye göre, Fenerbahçe futbol takımı, saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olması beklenen Yıldırım'ı karşılayacak. Bu arada, Fenerbahçeli futbolcular da, sosyal medyada Twitter üzerinden verdikleri mesajlarda, "Ailemizin babasını karşılamak için tüm takım saat 21.00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndayız" ifadelerini kullandı. Yıldırım'ı karşılayabilmek için Teknik Direktör Ersun Yanal, takımın bugünkü antrenmanını saat 19:00'dan, 17:30'a çekti.  Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kızı Yaz ile birlikte çektirdiği resimde taraftarlara mesaj gönderdi.b Bu akşam saatlerinde İstanbul'a geleceği bildirilen Başkan Yıldırım kızı Yaz ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafla birlikte, "Büyük Fenerbahçelilere selam olsun, bu sevda bitmez gönüllerde... Bir an kadar yakın uzaklardan artık onlara ’Emanetimle’..." ifadeleriyle taraftarlara seslendi.
6 TOMA SEVKEDİLDİ İDDİASI
 Öte yandan; Sabiha Gökçen Havalimanında polis yoğun güvenlik önlemleri alıyor. Emniyet müdür yardımcıları, uçağın ineceği genel havacılık terminalinde inceleme yaptı. Havalimanına 6 TOMA sevkedildiği iddia edildi.
BİN POLİS HAZIR BEKLİYOR...
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım’ın gelişi sırasında herhangi bir olay yaşanmaması için havalimanı çevresi ve güzergahlarda yaklaşık bin polisin katılımıyla geniş güvenlik önlemi almaya başladı. Yıldırım’ın gelişini haber yapmak isteyen basın mensupları da havalimanı önündeki hazırlıklarını sürdürüyor.
TARAFTARLAR SALI PAZARI'NDA TOPLANMAYA BAŞLADI
Sarı - lacivertli taraftarlar, Salı Pazarı'nda toplanmaya başladı. Taraftarlar daha sonra Aziz Yıldırım'ı karşılamak için saat 19.30'da otobüslerle Sabiha Gökçen Havaalanı'na gidecek. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün 21.00'de Türkiye'ye geliyor. Binlerce taraftar Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın ediyor.
Aziz Yıldırım'ı havalimanında karşılamaya gelenler sadece taraftarlar değil. Fenerbahçe Futbol Tkaımı da 19:30'da Sabiha Gökçen'e doğru hareket edecek.
İstanbulluların iş çıkış saatiyle Fenerbahçe camiasının Aziz Yıldırım'ı karşılamasının aynı saatlere denk gelmesi nedeniyle trafikte yoğunluğun artması bekleniyor. Polisin stat ve havalimanı çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldığı da gelen haberler arasında.
GECE YARISI TOPLANTISI
Aziz Yıldırım'ın havalimanına iner inmez kısa bir konuşma yapması bekleniyor. Yıldırım, ardından beraberindeki konvoyla birlikte Pendik sahilyolu üzerinden Bağdat Caddesi'ne doğru gidecek. Aziz Yıldırım, Saraçoğlu Stadı'na gelerek yönetim kurulu üyeleriyle gece yarısı toplantı yapacak.
FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR SALI PAZARI'NDA TOPLANMAYA BAŞLADI
Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen'e gidecek olan taraftar grupları Kadıköy Eski Salı Pazarı'nda toplanmaya başladı. Buradan otobüslerle alana gitmeyi tercih eden taraftarlar karşılıklı olarak "sarı-Lacivert" şeklinde tezahürat yapıyorlar. Salı pazarında toplanan yaklaşık 150-200 kadar taraftar kalabalığın artmasını bekliyor. Fenerbahçe camisaı Aziz Yıldırım'ın dönüşüne kilitlendi. 21:00'de Türkiye'de olması beklenen Yıldırım'ı karşılaşmak için futbolcuların Sabiha Gökçen'e gidecekleri ifade edildi. Gelişmeleri Skorer'den canlı olarak takip edebilirsiniz. FBD1986, GrupCadde, Grup_Lacivert, 1907unifeb, SabahlayanTayfa, Totemm1907, SolAcik1907, FBcepheye adlı gruplar 19.00'dan sonra otobüslere binerek Sabiha Gökçen Havaalanı'na hareket edecekler ve Aziz Yıldırım'ın İstanbul'a gelişinde kendisini karşılayıp sevgi gösterisinde bulunacaklar.
FUTBOLCULARIN MESAJLARI
Takım halinde Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacak olan futbolcular tweet çatarak taraftarlara şu çağrıda bulundular:
P.Webó @webo1509
Ailemizin babasini karsilamak icin tum takim saat 21de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz. Buyuk Baskan geliyor!!!
Mehmet Topuz @_mehmettopuz
Büyük Başkan geliyor!! Başkanımızı karşılamak için tüm arkadaşlarımla birlikte 21'de Sabiha Gökçen'de olacağız! Sen de gel Fenerbahçeli!!!
Michal Kadlec @kadlec_michal
Ailemizin babasini karsilamak icin tum takim saat 21de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz. Buyuk Baskan geliyor!!!
Volkan Demirel @1VolkanDEMIREL
Ailemizin Babasini Karsilamak Icin Tum Takim Saat 21:00'de Sabiha Gokcen Havaalani'ndayiz.
Buyuk Baskan Geliyor!!!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...